„Nu sunt vinovat!”

Vlad MĂCICĂȘAN 07 Feb. 2009, 12:30 Seria 2

Omul care s-a aflat la șefia clubului la ultima promovare a lui „U“ Cluj s-a simțit lezat de faptul că unele voci din interiorul clubului au insinuat faptul că ar fi responsabil pentru o parte din datoriile descoperite după controlul de fond al Finanțelor.

„Imaginea mea nu trebuia asociată cu astfel de lucruri. Eu nu am nicio vină pentru acele datorii. Singura mea vină este că am promovat echipa și i-am forțat pe acționari să promită un buget pe care nu l-au putut respecta“, a declarat Alin Bănceu.

Fostul manager general spune că cei care îl acuză vor doar să ascundă propriile nereguli. „Dacă au cifre și rapoarte, să le dea publicității, pentru că eu mă simt cu sufletul împăcat. Îi sfătuiesc pe cei care mă acuză să nu caute țapi ispășitori. Eu am luat de la «U» Cluj doar un salariu de 3.000 RON și nu am avut contracte de 5.000 de euro cum au avut alții după mine”, a tunat Alin Bănceu, care spune că, în cazul în care existau nereguli financiare în perioada în care el era la conducerea clubului, „U” Cluj n-ar fi primit licența. „Am luat două licențe din partea FRF. Se știe că atunci când se depune dosarul de licențiere se verifică absolut toate datoriile clubului. Am obținut acele licențe cu toate că nu exista aceeași susținere pentru „U” Cluj și că erau multe certuri între autoritățile locale”, a conchis Alin Bănceu.

Vlad MĂCICĂȘAN 07 Feb. 2009, 12:30 Seria 2
Pe aceeași temă