„Nu sunt mulțumit de mine”

08 Dec. 2011, 13:52 Seria 2

Unul dintre jucătorii de bază ai UTA-ei în ultimele sezoane a avut parte de un tur mai puțin reușit. Claudiu Pascariu a început ca și titular campionatul, însă problemele de sănătate și prestațiile mai puțin reușite l-au trimis pe banca de rezerve în ultimele dispute ale turului.

„Ca și echipă am fost inconstanți în rezultate, nu am reușit să legăm câteva victorii la rând și asta a contat mult. Nu ne-am tratat de sus adversarii, știam că dacă facem asta, atunci vom pierde puncte. A contat poate și presiunea promovării, căci s-a tot vorbit de la începutul campionatului. Nu mai avem ce să facem decât să câștigăm toate meciurile în retur și să ajungem cât mai sus în clasament”, consideră fostul căpitan al „Bătrânei Doamne”

Situația fundașului central de 23 de ani nu este foarte clară, mai ales de când Alin Gligor i-a luat locul cu succes în garnitura de start. „Nu sunt mulțumit de mine, puteam să joc mai bine. Am avut și inconstanță în evoluții, nu am jucat mereu, nu am avut continuitate. Eu îmi doresc să continui la Arad, mai am șase luni de contract și vreau să îl duc la capăt. Visul meu este să joc cu UTA în prima ligă, aici am crescut, mi-ar plăcea să îmi prelungesc contractul, dar nu mi s-a propus încă acest lucru”, mai spune Pascariu pentru Sport Arad.

08 Dec. 2011, 13:52 Seria 2
Pe aceeași temă