„Nu ne va fi ușor, chiar dacă întâlnim ultima clasată”

30 Sep. 2011, 17:22 Seria 2

Fundașul lui FC Argeș, Marius Briceag, este convins că echipa poate obține un rezultat bun în partida cu Arieșul Turda. Jucătorul alb-violet spune că oaspeții își vor vinde cât mai scump pielea în confruntarea de la Pitești, având în vedere că ocupă ultimul loc în clasament.

Briceag este sigur că echipa e pe drumul cel bun, după rezultatele înregistrate în cele șase etape din acest tur de campionat, în care piteștenii au reușit să acumuleze 13 puncte, cu unul mai puțin decât echipele clasate pe primele două locuri, Gloria Bistrița și Poli Timișoara, principalele favorite la promovare din această serie.

„Meciul cu Arieșul Turda este unul foarte greu, având în vedere că ei stau destul de rău în clasament. Scopul nostru este să luăm cele trei puncte puse în joc. Am mare încredere în colegii mei și sunt convins că ne putem impune în această întâlnire. Nu ne va fi ușor însă, chiar dacă întâlnim ultima clasată.

Despre rezultatele din acest tur de campionat pot să spun că mă așteptam la acest parcurs, chiar dacă în meciurile de pregătire nu am confirmat. Noi suntem o echipă tânără, care are însă o dorință mare de afirmare. Sunt convins că vom reuși să realizăm ce ne-am propus”.

Sursa: Curierul Zilei

30 Sep. 2011, 17:22 Seria 2
Pe aceeași temă