„Nu ne mulțumim cu faptul că suntem deasupra liniei retrogradării”

15 May. 2012, 15:51 Seria 2

Golgheterul celor de la FC Olt Slatina, Dragoș Dragalina, a marcat un gol senzațional în meciul cu FC Argeș. Atacantul a executat la vinclu o lovitură liberă de pe linia de 16 metri pentru scorul de 2-0. Dragalina a înscris dintr-o fază asemănătoare și cu Mureșul Deva.

Revenit în postura de titular în meciul cu FC Argeș, atacantul celor de la FC Olt, Dragoș Dragalina, a avut o execuție impecabilă de pe linia de 16 metri, punctând pentru scorul de 2-0. Golgheterul grupării alb-vișinii a declarat la finalul întâlnirii că se bucură în primul rând de victoria echipei, golul său fiind mai puțin important.

„Da, exersez loviturile libere, mă bucur că am marcat, dar importantă este victoria pentru că aveam mare nevoie de cele trei puncte”, a spus Dragalina la finalul meciului cu FC Argeș, câștigat cu scorul de 3-0.

„Ne dorim să scoatem maximum”

Atacantul grupării FC Olt Slatina, Dragoș Dragalina, consideră că victoria cu FC Argeș le-a asigurat în mare parte supraviețuirea. Golgheterul alb-vișiniilor spune că miza nu s-a încheiat, echipa dorindu-și să urce în clasament.

„Este o victorie importantă, ne bucurăm foarte mult că am câștigat de o manieră categorică, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, mai avem trei meciuri, ne dorim să scoatem maximum. Nu ne mulțumim cu faptul că suntem deasupra liniei retrogradării, trebuie să ne dorim tot mai mult, să ne clasăm pe un loc cât mai sus. Noi nu ne gândim la adversari, ne gândim să ne facem jocul, cu FC Argeș cred că am avut tot ce ne-a trebuit, s-a văzut pe teren, am câștigat categoric”, a mai declarat Dragalina.

FC Olt Slatina se află deasupra liniei retrogradării, la șapte lungimi distanță de Juventus București. Gruparea pregătită de Dan Oprescu nu are în cont punctele cu Arieșul Turda, ce vor fi câștigate la masa verde.

Sursa: Gazeta Nouă

15 May. 2012, 15:51 Seria 2
Pe aceeași temă