„Nu mi-e frică de Timișoara, ci de echipa mea”

23 Sep. 2011, 16:06 Seria 2

Fără gol primit în primele cinci etape, Gaz Metan Severin speră să-și păstreze invincibilitatea și după derbiul de la Timișoara, programat duminică, de la ora 11.

Neînvinse în acest sezon, ambele combatante vin după remize în campionat. Dacă Poli a încheiat la egalitate partida de la Alba Iulia (1-1), Gaz Metan n-a reușit sâmbăta trecută să învingă FC Olt (0-0), pe „Municipalul” severinean. Cele două adversare din derbiul etapei a VI-a au fost mult mai inspirate în șaisprezecimile Cupei României, unde au eliminat echipe de Liga I. Gaz Metan a trecut marți de CS Mioveni (2-2, 4-1 pen.), iar Poli a dispus miercuri, tot pe propriul teren, de Ceahlăul Piatra Neamț (2-0). Meciul de cupă a lăsat însă urmări în tabăra echipei de la malul Dunării.

Bodea va sta în tribune

Adrian Olah și Bozidar Cosic au fost eliminați cu CS Mioveni și nu vor avea duminică drept de joc, în timp ce Alex Neacșa este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. „Avem 25 de jucători în lot și trebuie să găsesc soluții pentru meciul de la Timișoara. E adevărat ne lipsesc trei jucători care evoluaseră până acum, dar cei care vor intra în teren îi pot înlocui. Sper să facem un joc bun și dacă vom reuși să scoatem punct sau puncte va fi foarte bine. Poli are câțiva jucători de valoare, de Liga I, dar nu trebuie să ne fie frică de Timișoara. Mi-e frică mai mult de echipa mea, fiindcă e ușor obosită și avem probleme de efectiv. Trebuie să ne adunăm”, a spus Cosmin Bodea.

Antrenorul echipei severinene a comentat și situația sa, după ce a fost trimis în tribună pentru proteste în meciul cu Mioveni, astfel că nu va putea sta pe bancă cu Poli Timișoara. „E o problemă, dar asta e. Voi sta în tribună, că ne-a mers bine cu Mioveni”, a glumit Bodea.

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

23 Sep. 2011, 16:06 Seria 2
Pe aceeași temă