„Nu mă simt titular, trebuie să muncesc mai mult”

Marius ANGHEL 05 Oct. 2012, 16:30 Seria 2

Autorul golului ce a adus prima victorie pentru „Bătrâna Doamnă” în prezenta stagiune rămâne cu picioarele pe pământ și spune că nu se consideră titular în defensiva arădeană. Cornel Ene a fost omul săptămânii în Calea Aurel Vlaicu, iar asta îl obligă să confirme așteptările antrenorilor și suporterilor.

„La nicio formație la care am evoluat nu m-am simțit titular, iar asta se întâmplă și la UTA. Știu doar că trebuie să muncesc din ce în ce mai mult, iar când se aplează la mine să fiu pregătit. Reușita de la Slatina mi-a dat multă încredere în forțele mele și un moral bun echipei. Toți m-au felicitat pe mine pentru gol, dar nu trebuie să se uite că am muncit cu toții pentru aceste trei puncte. Faza fixă din care am marcat a fost exersată mult la antrenament, nu pot decât să-i mulțumesc lui Laso pentru centrare, bate foarte fazele fixe”, a punctat fundașul de 19 ani.

Împrumutat de la CFR Cluj până la finalul sezonului, tânărul fotbalist spune că mai are de tras mult până să atragă cu adevărat atenția șefilor din Gruia. „Sper să mă urmărească, să mă aibă în vederi, dar numai câștigând ca și colectiv cu UTA aș avea cu adevărat șanse să fac parte din lotul lui CFR. Așa că, deocamdată nu mă gândesc la Cluj, ci doar la ce am de făcut laArad. Obiectivul este promovarea, sperăm să-l putem atinge”, a mai spus Ene.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 05 Oct. 2012, 16:30 Seria 2
Pe aceeași temă