„Nu-i băga în seamă pe fani”!

05 Sep. 2009, 10:34 Seria 2
„Nu-i băga în seamă pe fani

 

Plecat din curtea „șepcilor roșii” la presiunea galeriei, Mihali îl avertizează pe noul tehnician al Universității că va avea viață grea la Cluj, dar crede că fanii vor uita conflictul când vor apărea rezultatele.

Primirea de care a avut parte Cornel Țălnar la „U” i-a adus aminte lui Gică Mihali de felul în care a fost și el înlăturat de la echipă, după ce fanii au invadat terenul la un antrenament. Nu mi se pare normal ca 30 de fani, care nu au dat în viața lor măcar un aut, să-i reprezinte pe toți suporterii echipei. Ei pun antrenorii și tot ei îi dau afară, a spus Gică Mihali.

 

Tehnicianul îi recomandă lui Țălnar, înaintea meciului “U” – CFR Timișoara de azi (ora 11:00, în direct la ProTV Cluj, și 14:30, în premieră pe Sport.ro), să nu ia în considerare scandările contestatarilor.Sfatul meu este să reziste psihic, mai ales că are susținerea lui Florian Walter, este de părere cel care a fost forțat de fani să plece după eșecul cu ACU, 1-3 pe arena Clujana.

 

Mai mult, Mihali este convins că până la urmă fanii și Țălnar vor face pace dacă echipa va avea rezultate și vede primirea ostilă de care a avut parte „Țânțarul” ca pe un botez. „Dacă nu ai jucat la Universitatea sau nu ești din familie, ești contestat imediat. Sper doar să nu facă greșeala mea. Eu am cedat prea ușor la presiunea unor copii. Regret și acum, a conchis Mihali.

11 meciuri a antrenat Gică Mihali pe “U” Cluj,  câștigând 12 puncte

 

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

05 Sep. 2009, 10:34 Seria 2
Pe aceeași temă