„Nu este diferență mare de valoare între echipe, totul ține de concentrare”

25 Jun. 2012, 21:50 Seria 2

Fundașul central al grupării FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu, consideră că nu există o diferență mare de valoare între grupările din eșalonul secund. Jucătorul defensiv este de părere că atitudinea, concentrarea sunt atribute care pot decide un meci, indiferent de adversar.

Transferat în iarnă la FC Olt Slatina, fundașul central Cosmin Crușoveanu s-a regăsit în echipa standard în returul sezonului recent încheiat.
Jucătorul defensiv se află sub contract cu gruparea alb-vișinie, înțelegerea expirându-i la finalul stagiunii ce va începe în august. Sosit de la Gaz Metan Severin, fundașul central consideră că forța grupului a contribuit la îndeplinirea obiectivului, menținerea în eșalonul secund.

„Cred că unitatea grupului, munca, determinarea au făcut diferența. Am avut încredere înaintea fiecărui meci și am reușit să ne atingem obiectivul”, a declarat Crușoveanu.

„Sper să am mai multe realizări”

Fundașul central Cosmin Crușoveanu declara la finalul sezonului că venirea la FC Olt Slatina a reprezentat un reviriment, jucătorul defensiv evoluând titular în majoritatea partidelor, în condițiile în care la Gaz Metan Severin a jucat foarte puțin în prima parte a campionatului. Acesta speră ca sezonul viitor să fie cel puțin la fel de reușit.

„Sper să am mai multe realizări decât în sezonul trecut. Așteptăm reunirea, să vedem ce se dorește. Cu un lot îmbunătățit, cu multă muncă, aceeași mobilizare se pot obține rezultate. Nu este diferență mare de valoare între echipe, totul ține de ceea ce facem pe teren, de concentrare. Gloria Bistrița și Timișoara au avut un plus poate, dar în rest, nu cred că a fost o diferență mare între Severin și celelalte formații”, a mai precizat Cosmin Crușoveanu.

Fundașul central al grupării FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu, a bifat peste 900 de minute în tricoul alb-vișiniu în returul de campionat.

Sursa: Gazeta Nouă

25 Jun. 2012, 21:50 Seria 2
Pe aceeași temă