„Nu cred că se poate vorbi despre un blocaj psihic”

Marius ANGHEL 21 Nov. 2012, 12:04 Seria 2

Căpitan de echipă în meciurile precedente, goalkeeper-ul celor de la FC Olt Slatina, Cristi Bordea, speră ca ultimul joc susținut în fața propriilor suporteri să le aducă victoria. Slătinenii primesc vizita celor de la FC Argeș în penultima etapă a turului de campionat.

Goalkeeper-ul grupării FC Olt Slatina, Cristi Bordea, consideră echitabil rezultatul din meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea. Portarul formației slătinene a avut câteva intervenții bune, menținând tabela neschimbată la ocaziile mari ale adversarilor create prin  jucătorul de culoare, N Kongue. FC Olt Slatina a încheiat la egalitate, scor 0-0, partida din „Zăvoi”, rămânând fără gol marcat de patru etape.

„Până la urmă cred că rezultatul a fost echitabil, Vâlcea fiind echipă gazdă și-a creat câteva ocazii și putea profita de greșelile noastre. Noi am încercat să dăm maximum, pentru a scoate puncte. Într-adevăr este o situație dificilă, ne punem cu toții întrebarea de ce nu marcăm, nu știu ce să spun, este o situație cu care nu m-am mai confruntat. Pentru asta ne pregătim, să câștigăm, dacă nu reușim nu sunt eu în măsură să spun ce nu merge”, a declarat goalkeeper-ul Cristi Bordea, care a deținut timp de câteva etape banderola de căpitan.

„Nu se poate vorbi de un blocaj psihic”

Goalkeeper-ul celor de la FC Olt Slatina, Cristi Bordea, nu își poate explica situația dificilă pe care echipa o traversează. „Nu cred că se poate vorbi despre un blocaj psihic, pur și simplu nu ne-a ieșit, nu știu, poate este nevoie de o mai mare dorință, de mult mai mult sacrificiu pe teren, asta poate ne lipsește. Meciul cu FC Argeș nu va fi deloc ușor, având în vedere că și ei vin după un meci pierdut, eu sper să-l tratăm în favoarea noastră, să câștigăm cele trei puncte puse în joc”, a mai spus portarul celor de la FC Olt Slatina, Cristi Bordea.

Meciul cu FC Argeș se va disputa sâmbătă, pe stadionul 1 Mai, cu începere de la ora 11.00. Confruntarea cu piteștenii este ultima pe teren propriu din acest an.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 21 Nov. 2012, 12:04 Seria 2
Pe aceeași temă