„Nu avem decât să ajungem pe locul 3 și Gio se va ține de cuvânt ca de fiecare dată”

22 Dec. 2011, 12:58 Seria 2
„Nu avem decât să ajungem pe locul 3** și Gio se va ține de cuvânt ca de fiecare dată

Când reducerea cu 25% a contractelor jucătorilor „Bătrânei Doamne” era un zvon, Florin Hidișan nu a dorit să facă vreun comentariu. Acum, după ce „alb-roșii” au luat primul lor salar redus, mijlocașul UTA-ei spune că, oarecum, sancțiunea este justă, fiindcă: „În primul rând, noi, jucătorii, sunt dezamăgiți și nemulțumiți de cum au decurs lucrurile în tur, e normal ca și restul, din jurul nostru, să nu fie prea fericiți. Acum nu știu dacă a fost cea mai bună decizie, care să ne motiveze pentru retur, să ni se ia din bani, dar mai știu ceva. Gio a spus că dacă ajungem cel puțin pe locul 3 o să ne înapoieze toți banii și-l cred. El se va ține de cuvând ca de fiecare dată”, a precizat coordonatorul de joc al „textiliștilor”.

Utistul este conștient că suporterii UTA-ei se așteptau mai mult de la el, însă mai crede că echipa nu poate sta într-un singur fotbalist. „Știu și eu că aș fi putut avea mai multe realizări personale, dar acum nu mai pot da timpul înapoi. Mai ales la început, am avut și ușoare probleme fizice. Dar, toți, fără excepție, cred că am fi putut da mai mult în prima parte a campionatului, o echipă nu stă în unul, doi, trei, jucători. Câștigăm și pierdem împreună, sperăm ca în sezonul de primăvară să ne revanșăm în fața tuturor și să îndeplinim obiectivul clubului. Conducerea noastră este convinsă că se poate promova și de pe locul 3, deci nun e rămâne decât să ocupăm măcar acel loc la finalul sezonului”, consideră Hidișan.

Acesta nu este speriat de concurența care s-ar putea crea la UTA din retur și asta pentru că „oficialii” arădeni se află în negocieri cu doi mijlocași ofensivi. „Cu cât vom fi mai puternici, cu atât e mai bine. Nu mă sperie concurența, niciodată nu m-a speriat, jucătorul mai în formă se va afla pe teren. Și, până la urmă, rezultatele echipei sunt cele mai importante, nu cine joacă”, mai spune utistul.

Intrând în ultimele șase luni de contract cu echipa fanion a Aradului, Hidișan recunoaște că a purtat discuții orientative cu alte cluburi, mai ales că el a spus de la bun început că dacă UTA nu va promova nu va ramâne la Arad: „Încă nu e totul pierdut, UTA mai are destule șanse să ajungă în Liga 1. Deocamdată, eu zic să ne bucurăm cu toții de aceste Sărbători de Iarnă, iar pe această cale vreau să le transmit toți arădenilor și suporterilor UTA-ei un Crăciun Fericit și un An Nou mai bun!”

sursa: Sport Arad

foto de Sergiu Daniel

22 Dec. 2011, 12:58 Seria 2
Pe aceeași temă