„Nu au fost discuții legate de prelungirea contractului, însă mi-aș dori”

10 May. 2012, 16:08 Seria 2

Acuzat în repetate rânduri de indolență, atacantul celor de la Alro, Andrei Crețu, a profitat de momentele în care a fost trimis pe teren, eficiența sa putând fi remarcată prin golurile înscrise în raport cu minutele jucate. „Vârful” împrumutat de la Rapid are patru „reușite” în aproximativ 60 de minute. Crețu a marcat și în amicalul cu FC Olt.

Sosit în vară la Alro, contractul lui Andrei Crețu expiră la finalul sezonului. „Vârful” împrumutat de la Rapid București a evoluat puțin în tricoul aluminiștilor în retur, dar cu toate astea este atacantul cu cele mai multe goluri marcate. Jucătorul nu exclude varianta de a-și prelungi înțelegerea cu Alro în eventualitatea unei oferte avantajoase.

„În fiecare meci în care intru, intru cu gândul de a da gol și de a-mi face treaba pe postul pe care joc, faptul că am marcat patru goluri nu este un lucru concludent și anume ar trebui să joc titular, poate ar trebui să mi se dea mai multă încredere, dar eu nu dezarmez și o să-mi fac treaba de fiecare dată când o să fiu folosit. Dacă dânșii vor veni cu o propunere asupra prelungirii contractului, de ce nu? Eu mi-aș dori, dar rămâne la latitudinea conducerii. Nu a fost nicio discuție în sensul acesta”, a declarat atacantul celor de la Alro, la finalul partidei amicale cu FC Olt.

Regrete în urma gestului la adresa băncii tehnice

Trimis pe teren pe finalul meciului cu Mureșul Deva, Crețu a reușit „dubla”. La primul gol marcat, atacantul a recurs la un gest nesportiv, exprimându-și astfel nemulțumirea față de conducerea tehnică.

„Nu mi s-a mai reproșat nimic legat de atitudine, poate puțin după meciul cu Mureșul Deva, când am avut acea ieșire și îmi cer scuze pe această cale, eram puțin încărcat nervos, nu am transmis cuvinte injurioase, pur și simplu a fost o descărcare a mea, îmi pare rău că s-a ajuns la lucrul acesta. Eu sunt plătit să joc fotbal, să dau goluri, dacă greșesc trebuie să și plătesc. Nu pot spune că la Pitești dacă intram mai devreme întorceam eu soarta meciului, a fost decizia antrenorului de a mă ține până la final, s-a întâmplat să luăm gol în urma unei faze fixe, dar asta este până la urmă, din păcate am ratat șansele de a mai accede pe locul trei”, a mai spus Andrei Crețu.

Sursa: Gazeta Nouă

10 May. 2012, 16:08 Seria 2
Pe aceeași temă