Noul stadion de la Târgoviște rămâne în standby? Autoritățile vor să îl consolideze pe cel vechi!

29 Mar. 2012, 15:33 Seria 2
Noul stadion de la Târgoviște rămâne în standby?** Autoritățile vor să îl consolideze pe cel vechi!

La Târgoviște se vorbește de mai bine de un an de construcția unui nou stadion, însă în tot acest timp nu a apărut nici măcar un proiect clar al arenei ce ar trebui să apară în zona Șoselei de Centură.

Zvonurile din ultima perioadă, privind o eventuală mutare a Chindiei din Târgoviște, în ipoteza în care se va obține promovarea în Liga I, par a fi pus pe jar autoritățile locale. Cum în actuala stare stadionul Eugen Popescu abia mai găzduiește meciuri din Liga a II-a, iar despre noua arenă nu se știe mai nimic, Primăria s-ar putea implica în consolidarea bătrânei arene de lângă Turnul Chindiei!

Gabriel Boriga a mers zilele trecute la stadion, împreună cu câțiva potențiali investitori străini, inspectând tribuna a doua de pe Eugen Popescu, momentan închisă publicului spectator. „Se discută despre construirea unei centuri antiseismice și despre consolidarea tribunei a doua”, vorbesc sursele noastre.

Cert este că alături de Boriga, în vizita-fulger de la stadion s-au aflat câțiva oameni de afaceri, dar și – coincidență sau nu – fostul finanțator al FCM Târgoviște, Tibi Rădulescu. De curând a fost numit și un administrator al stadionului, în persoana lui Dorin Nistor.

Nu este exclus ca autoritățile să pregătească în timp record arena târgovișteană pentru Liga I, eliminând astfel orice speculație pe seama mutării Chindiei din oraș. Asta în vreme ce conducătorii clubului avansează tot felul de variante în cazul promovării: Chiajna, Pitești, Ploiești sau… Craiova!

Articol scris de Ionuț MARIN

29 Mar. 2012, 15:33 Seria 2
Pe aceeași temă