Nouă echipă a Piteștiul, direct în Liga a II-a? Pendiuc: „Nu este bine să ne bucurăm înainte ca lucrurile să fie concrete”

Marius ANGHEL 31 Jul. 2013, 15:30 Seria 2
Nouă echipă a Piteștiul, direct în Liga a II-a?** Pendiuc:

În cadrul unei conferințe de presă susținute astăzi, primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc, a declarat că, în acest sezon, echipa municipalității va juca tot cu numele SCM Argeșul Pitești și asta pentru că actele pentru schimbarea numelui în FCM Argeș au fost depuse târziu.

„Am luat această hotărâre târziu și am înscris echipa SCM Argeșul în liga a III-a. Am făcut acest lucru pentru că noi am crezut în buna noastră credință că va veni cineva la FC Argeș, iar echipa nu va dispărea. Văzând că nu vine niciun investitor am considerat că este datoria mea față de acest oraș, față de jucători și față de cei care au evoluat în trecut la FC Argeș să acționez și iată că avem echipă de fotbal.”, a declarat Pendiuc.

Edilul orașului a ținut să precizeze și faptul că în următoarele zile sunt șanse mari ca la echipă să apară și câteva surprize. Întrebat dacă este vorba de un loc în liga a II-a, Tudor Pendiuc a răspuns: „Nu pot să comentez acest lucru pentru că nu este bine să ne bucurăm înainte ca lucrurile să fie concrete”.

Vor evolua pe „Nicolae Dobrin”

După ce sezonul trecut a jucat pe terenul doi al complexului Nicolae Dobrin, în acest an, SCM Argeșul Pitești va evolua pe terenul central. „Vor fi multe modificări la echipă. În afară de faptul că vom juca pe terenul central, am schimbat și antrenorul, deoarece Cristi Negru nu și-a îndeplinit obiectivul sezonul trecut. Astfel, echipa va fi antrenată de Iulian Crivac și Dan Didiță, iar lângă ei vor fi și Adrian Dulcea și Iulian Tameș. Eu sper ca în câteva zile să se stabilească și lotul cu care se va juca în următorul sezon. Trebuie să avem răbdare pentru că, așa cum am spus și mai devreme, am început târziu acest proiect, iar rezultatele probabil că nu vor veni din prima etapă.”, a încheiat Tudor Pendiuc.

Sursa: Sport Argeș

Marius ANGHEL 31 Jul. 2013, 15:30 Seria 2
Pe aceeași temă