SCM Argeșul Pitești devine secție a clubului SCM Pitești și va primi bani de la bugetul local: „Nu vor mai fi probleme”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 31 Jan. 2015, 13:18 Actualizat: 31 Jan. 2015, 13:19 Stiri
SCM Argeșul Pitești devine secție a clubului SCM Pitești și va primi bani de la bugetul local:  „Nu vor mai fi probleme”

La ședința Consiliului Local de joi seară, consilierii locali au votat trecerea echipei SCM Argeșul Pitești pe clubul SCM Pitești care este finanțat de autoritățile locale. Curierul zilei scrie că prin această trecere echipa de fotbal va deveni secție în cadrul SCM Pitești și va putea primi bani din bugetul local precum primesc și secțiile de baschet, volei, handbal și rugbi care fac parte din acest club.

Propunerea inițiată de primarul interimar Cornel Ionică a fost votată de consilieri cu unanimitate de voturi, iar prin a­ceas­tă decizie, viitorul echipei de fotbal a Piteștiului va fi unul asigurat: „Este un pas fericit pentru echipa de fotbal SCM Pitești. În ultimii doi ani nu ne-am achitat obligațiile față de ei, pentru că nu le-am putut plăti salariile că nu aveam cadru legal. Du­pă discuția cu președintele FRF, Răzvan Bur­leanu, lucrurile s-au lămurit. Putem finanța e­chipa de fotbal ca secție în cadrul clubului SCM Pitești. Prin hotărârea de Consiliul Local s-a făcut această trecere, iar a­cum vom putea da bani legal. Fotbaliștii își vor primi banii pe care îi au de încasat. Pot să spun că de la începutul anului 2015 își vor primi toate drepturile salariale și nu vor mai fi probleme cu banii. Sunt mulțumit de evoluția echipei din turul campionatului. A­cești copii au reușit să termine prima parte a sezonului pe primul loc după o serie de nouă jocuri fără înfrângere. Au jucat bine și cu CSM Vâlcea chiar dacă au pierdut. Sunt con­vins că vor face o treabă foarte bună și în retur”, a spus, citat de curier.ro, edilul la conferința săptămânală de presă a PSD Argeș.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 31 Jan. 2015, 13:18 Actualizat: 31 Jan. 2015, 13:19 Stiri
Pe aceeași temă