Codin și Preda i-au aduc CSM-ului prima victorie în amicale

Codin și Preda i-au aduc CSM-ului prima victorie în amicale

CSM Râmnicu Vâlcea a câștigat azi primul amical al iernii, pe terenul sintetic al Complexului „Nicolae Dobrin” din Trivale, 2-1 cu SCM Argeșul Pitești. Golurile oltenilor au fost marcate de Adrian Codin și juniorul Darius Preda, iar pentru liderului Seriei a III-a din Liga 3 a egalat Dalu.

De remarcat că fundașul Mihai Deaconescu s-a accidentat la scurt timp după ce a intrat pe teren, dar și revenirea la echipă după un an și jumătate a lui Andrei Neagoe.

„A fost un meci bun pentru cantonament, Pitești e o echipă bună, ne-a pus probleme. Nu cred că mai vine nimeni, acesta este lotul pentru retur. În această perioadă nu urmărim neapărat rezultatele din meciurile amicale, dar este bine pentru moralul băieților că am învins. Trebuie să creștem de la meci la meci și să fim în vârf de formă maximă la reluarea campionatului” a spus antrenorul CSM-ului, Alex Pelici. 

Antrenorul alb-violeților spune că echipa pe care o pregăteș­te este pe un drum bun, iar în scurt timp, când se va ajunge la un nivel mai superior de pregătire, jocul va fi și mai bun. Dulcea spune că le va da șansă tuturor jucătorilor pe care îi are în lot. Tehnicianul argeșenilor intenționează să întărească e­chi­pa în următoarea perioadă: „Sunt mulțumit de jocul echipei, având în vedere nivelul de pregătire la care ne găsim în a­cest moment. Adversarul pe care l-am întâlnit este mai avansat decât noi la acest capitol, pentru că vine după un cantonament centralizat. Era clar că vom suferi din punct de vedere fizic. Mă bucur foarte mult că jucătorii au avut atitudine. În repriza secundă, am băgat mulți copii născuți în 98 și 99, care s-au descurcat destul de bine. Din punctul meu de vedere, viitorul este asigurat. Mai avem unele lucruri de pus la punct. Acest joc a fost un bun test de pregătire. Nu m-a interesat scorul pentru că am vrut să văd capacitatea fiecărui jucător după perioada de vacanță. Noi suntem la început de pregătire, însă trebuie să ne reglăm din punct de vedere fizic. Sunt sigur că, a­tunci când nivelul de pregătire va fi unul superior, vom reuși să ne exprimăm mult mai bine în teren în fața unor adversari buni”.

SCM Pitești: Vlăsceanu – Dumitrache, Marincău, Deleanu, Dima – Boboc, Popescu, David, Alexe – Albu, Neagu. Pe parcurs au mai intrat: Oprea, Udeanu – Ghiță, Voinescu, Trusescu, Moisi, Pravăț, Marcu, Bărîcă, Cătălin Barbu, Naciu, Dobra și Dalu. Antrenor: Adrian Dulcea.

CSM: S. Popescu (Prvulovic) – Samson (Eremia), Pîrvulescu (Dumitrașcu), Stoica (Deaconescu), Ionescu (Marin) – Ov. Popescu (Neagoe), Iordache (Vl.Munteanu) – Ad.Popa (M. Ion), Onyeka (Melcea, Piscanu), Codin (Geantă) – Himcinshi (Staicu, Preda). Antrenor: Alexandru Pelici.

Vineri, în încheierea perioadei de cantonament, CSM va juca un alt test, în deplasare, cu Atletic Bradu, de la ora 11:00.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă