„Noi sperăm în continuare la locul al treilea”

03 May. 2012, 11:46 Seria 2

Oficialii echipei slătinene au vorbit în repetate rânduri de ineficiența liniei de atac, ratările exasperându-i atât pe reprezentații clubului, cât și pe spectatori.

Campionul ratărilor este fără dubii Laurențiu Boroiban, care numai în partida cu Mureșul Deva a avut patru-cinci situații clare de a trimite mingea în plasă, dar a fost urmărit de ghinion. În cele din urmă, Boroiban a marcat unul din cele cinci goluri în partida cu Mureșul Deva. Nițulescu s-a plâns că partida de la Baia Mare a fost pierdută din cauza ratărilor.

„Degeaba am avut ocazii, dacă noi nu am marcat. La Baia Mare am avut opt situații, dar am luat bătaie. Acolo singurul handicap a fost terenul. Nu aveau niciun motiv să piardă meciul. Boroiban, Anghelina, Muscă, Stancu, Stoica au ratat din situații clare. Baia Mare este echipa care ne-a luat șase puncte”, a spus Nițulescu.

Alro Slatina a marcat în acest retur 14 goluri, trei dintre reușite fiind semnate de Ene (una în partida cu UTA Arad și două în disputa cu Mureșul Deva). Celelalte 11 goluri marcate în această a doua parte a sezonului aparțin lui Răducu, Stoianof, Coman, Precup, Crețu (patru), Boroiban (două – cu UTA și cu Mureșul Deva) și Ionuț Stancu. Deși este considerat un jucător cu experiență, prestația atacantului Stoianof la Slatina a fost mult sub așteptări.

Tânăr de perspectivă, Daniel Ene nu s-a regăsit în acest sezon, iar președintele executiv de la Alro pune oscilațiile de formă ale atacantului pe tentațiile vârstei.

Daniel Ene s-a arătat încântat că a reușit „dubla” în meciul cu Mureșul Deva. „A fost un meci greu, am început puțin mai neîncrezători, au venit golurile, a venit și încrederea. Ne-am debarasat de orice, am jucat. Este bine că am reușit să înscriu, și eu și colegii mei. Sperăm până la ultima etapă, o să vedem la final unde ne situăm, noi sperăm în continuare la locul al treilea. Este important pentru încrederea mea, pentru mine, că am înscris. Sper să marcheze și în următorul meci. Fiecare meci vrem să-l câștigăm, unde jucăm trebuie să batem”, a spus Ene.

Sursa: Gazeta Nouă

03 May. 2012, 11:46 Seria 2
Pe aceeași temă