Noi probleme la Șoimii Pâncota. Bulzan e aproape exclus, iar Voinea și-a pus piciorul în ghips

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 23 Mar. 2015, 17:20 Actualizat: 23 Mar. 2015, 17:21 Seria 2
Noi probleme la Șoimii Pâncota.  Bulzan e aproape exclus, iar Voinea și-a pus piciorul în ghips

Lăsat în afara lotului de 18 ce a făcut deplasarea pe Bega pentru meciul cu ACS Poli, Ovidiu Bulzan a fost aruncat în luptă în partida dintre Cetate Dezna și Șoimii Pîncota II, din cadrul primei etape a returului Ligii a V-a Arad. Talentatul mijlocaș din Podgorie nu a terminat meciul pe teren, fiindcă a avut o dispută cu unul dintre colegii săi, pe care l-a și lovit, prilej pentru „centralul” Olariu să-i arate cartonașul roșu.

„Ceea ce a făcut Bulzan duminică nu poate fi tolerat. Când îi aplici un cap în gură propriului tău coechipier, un copil pe care noi dorim să-l promovăm la anul la prima echipă, nu te poți numi fotbalist. Degeaba ai talent, căci caracterul e și mai important în acest sport. Nu am decis încă ceea ce vom face cu el, dar s-ar putea să-l excludem din lot. El oricum va lua etape bune de suspendare, ceea ce îl face indisponibil și pentru prima echipă, nu văd cum ne-am mai putea baza pe el. Și, sincer, cu jucători ca el și alții, care nu conștientizează ce înseamnă Liga a 2-a, nu ai cum să faci performanță”, a punctat președintele Pâncotei, Pavel Piroș.

Veștile prosate nu se opresc aici pentru divizionara secundă arădeană. Ieșit accidentat la Timișoara, Albert Voinea și-a pus piciorul în ghips și va fi indisponibil cel puțin două-trei săptămâni. „Are fractură la oasele metatarsiene. A fost imobilizat pentru a nu-și mișca degetele, dar medicii spun că pe finalul săptămânii s-ar putea să scape de ghips. Probabil, va putea reveni pe teren în etapa a 3-a sau a 4-a a play-out-ului”, a mărturisit Sorin Tarcea, directorul sportiv al „alb-negrilor”.

„Un necaz nu vine niciodată singur”, s-a limitat să afirme Pavel Piroș, referindu-se și la accidentarea de lungă durată a golgheterului Alin Mihai, ceea ce – practic – a provocat transferul lui Voinea în Podgoria arădeană.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 23 Mar. 2015, 17:20 Actualizat: 23 Mar. 2015, 17:21 Seria 2
Pe aceeași temă