Nofitovici, sărbătorit cu tort de jucătorii CSM-ului. Secundul lui Pelici dă de băut dacă echipa câștigă la Oradea

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 05 Dec. 2014, 16:06 Seria 2
Nofitovici, sărbătorit cu tort de jucătorii CSM-ului.** Secundul lui Pelici dă de băut dacă echipa câștigă la Oradea

Ajunși încă de ieri la Oradea, jucătorii echipei CSM Râmnicu Vâlcea s-au cazat la Hotel Nevis Wellness, un stabiliment de patru stele. Astăzi, echipa pregătită de Alex Pelici a susținut un antrenament pe un teren situat la câțiva kilometri de oraș.

La revenirea la hotel, echipa vâlceană l-a sărbătorit pe secundul Fane Nofitovici, care își aniversează cea de-a 34-a zi de naștere. Jucătorii i-au dăruit sărbătoritului un tort și i-au cântat tradiționalul „La mulți ani”. În schimb, antrenorul secund Fane Nofitovici a promis că va da de băut întregii echipe, în cazul unei victorii în jocul cu FC Bihor.

„Sperăm să îi facem mâine lui Fane un cadou frumos, să câștigăm meciul cu Bihor și să îi dedicăm victoria” a spus și tehnicianul principal, Alex Pelici.

CSM nu are nicio victorie în deplasare în acest sezon și un incredibil -7 în clasamentul adevărului, un pasiv pentru o candidată la retrogradare. Dacă nu câștigă mâine la Oradea, la ora 11:00, CSM poate ierna în afara primelor șase locuri, cele care duc în play-off, o contraperformanță greu de imaginat la startul sezonului.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 05 Dec. 2014, 16:06 Seria 2
Pe aceeași temă