Nițulescu e out de la Slatina, Constantin va fi noul președinte

17 Jul. 2012, 14:34 Seria 2
Nițulescu e out de la Slatina,** Constantin va fi noul președinte

Instalat în funcția de președinte, în urmă cu două sezoane, Jane Nițulescu a avut misiunea de a promova Alro în primul eșalon. Oficialul a avut la dispoziție un buget care să-i permită crearea unei echipe competitive, însă obiectivul a fost ratat, divizionara secundă încheind stagiunea pe locul cinci.

Vara anului 2010 aducea promovarea în eșalonul secund. După ani buni de așteptări, Alro Slatina făcea saltul în Liga a II-a. Performanța realizată cu Dan Oprescu pe banca tehnică a adus modificări la nivelul întregului staff tehnic și administrativ. Jane Nițulescu, instalat președinte, a avut menirea de a se ocupa de destinele divizionarei secunde, obiectivul stabilit fiind accederea în Liga I, în doi ani, aceasta fiind și durata contractului oficialului la echipa slătineană. În ciuda jucătorilor, a antrenorilor cu nume, care s-au perindat la Slatina, aduși pe bani mulți, Alro a ratat promovarea, în condițiile în care locul trei ducea în primul eșalon. Mai mult decât atât, gruparea slătineană a întâmpinat probleme cu dosarul de licențiere, aflându-se pe lista echipelor ce nu întrunesc condițiile pentru a evolua în primul eșalon.

Gheorghe Constantin va fi instalat în funcția de președinte

Noul proiect ce se dorește la Slatina va fi coordonat de Gheorghe Constantin, omul care a reușit promovarea în Liga I cu Gaz Metan Severin.

„Am luat decizia de a îl demite pe Jane Nițulescu. Noul președinte va fi Gheorghe Constantin, însă rămâne să vedem dacă acceptă. Motive sunt suficiente, le vom discuta la timpul potrivit, principalul este ratarea obiectivului, în condițiile în care nimeni nu s-a băgat peste el”, a declarat Minel Prina, viceprimar al municipiului Slatina.

Noul proiect fotbalistic slătinean este bazat pe parteneriat public-privat. În timp ce autoritățile vor asigura infrastructura, dar și alte facilități, banii pentru contractele jucătorilor vor veni din mediul privat.

Sursa: Gazeta Nouă

17 Jul. 2012, 14:34 Seria 2
Pe aceeași temă