Niculescu și jucătorii CSM-ului ies în centrul orașului la întâlnire cu fanii

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 03 Apr. 2014, 13:17 Seria 2
Niculescu și jucătorii CSM-ului** ies în centrul orașului la întâlnire cu fanii

Tot lotul echipei CSM va fi prezent vineri, la ora 16:45, în centrul orașului Râmnicu Vâlcea (la Ceas), la cortul amplasat pentru vânzarea biletelor de intrare la jocul cu CS Universitatea Craiova ce se va disputa sâmbătă, ora 17:00.

Conducerea CSM Râmnicu Vâlcea a demarat o amplă acțiune de promovare a jocului, sperând ca, sâmbătă, echipa lui Claudiu Niculescu să fie încurajată de un număr record de spectatori pentru acest sezon. Astfel, vineri, 4 aprilie 2014, de la ora 16:45, tot lotul echipei CSM va fi prezent în centrul orașului Râmnicu Vâlcea pentru o întâlnire cu suporterii și microbiștii vâlceni. Alb-albaștrii vor ajunge la standul amenajat pentru bilete, în punctul „La Ceas”.

Cei interesați vor putea dialoga cu jucatorii și cu staff-ul tehnic, solicita autografe sau poze cu „alb-albaștrii”. După această acțiune, fotbaliștii vâlceni vor merge împreună la Mall.

Partida CSM Râmnicu Vâlcea – CS Universitatea Craiova se va disputa sâmbătă, de la ora 17:00, în Zăvoi, și va conta pentru etapa a XXI-a a Seriei a II-a a Ligii a II-a, penultima etapă înaintea play-off-ului.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 03 Apr. 2014, 13:17 Seria 2
Pe aceeași temă