Nicolae Bara: „Suporterii vor înclina balanța, dar și ei cred că au fost duși cu zăhărelul”

Marius ANGHEL 19 Aug. 2013, 14:17 Seria 2
Nicolae Bara:**

Fostul finanțator al alb-roșiilor din perioada 2006-2008 a vorbit despre situația de la UTA în termeni pesimiști. Nicolae Bara a radiografiat la Sport Total FM clipele prin care trece Bătrâna Doamnă, mărturisind că a rămas conectat la ce se petrece la Arad.

„Urmăresc îndeaproape ce se întâmplă. Nu e o surpriză, pentru că de vreo 2-3 ani lucrurile nu sunt clare la Arad. Ce se întâmplă acum este ca un clopot de final. Mai sunt câteva săptămâni până la reluarea campionatului și situația în care se găsește clubul este tragică. A fost o ofertă bună de vânzare, însă proprietarii au refuzat-o”, a spus Bara în emisiunea „Fotbal la matineu”.

„Pe măsură ce timpul trece nu se mai pot rezolva multe lucruri. Suporterii au rămas deținătorii culorilor și al palmaresului. Ei vor înclina balanța. Dar și ei cred că au fost duși cu zăhărelul. Domnul venit de la Cluj să investească, fie că nu știe, fie că nu este ajutat. Cu chestia că vine Mutu, că vine nu știu cine, nu poate păcali decât o grădiniță”, a continuat Bara.

Ex-finanțatorul UTA-ei s-a referit și la relația clubului cu autoritățile locale. „În ultimii doi ani, Primaria și Consiliul Județean au băgat bani cât nu au băgat în 10 ani. 500.000 de euro pe an nu sunt puțini. Dacă eu aș fi primit un euro măcar, era cea mai mare bucurie, pentru că simțeam că cei de acolo sunt aproape de acest club. De vreo doi, în UTA s-au investit bani de la autorități. Trebuiesc întrebați noii proprietari ce au făcut cu banii, pe ce au fost cheltuiți. Eu nu am cerut niciodată bani cu care să plătesc jucătorii. Trebuie să te ajute cu infrastructura”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 19 Aug. 2013, 14:17 Seria 2
Pe aceeași temă