Nemeș și-a dat demisia de la FC Bihor: „Acest oraș și județ merită o echipă a sportului rege”

Marius ANGHEL 02 Mar. 2015, 13:21 Seria 2
Nemeș și-a dat demisia de la FC Bihor:**

Președintele clubului FC Bihor, Viorel Nemeș, și-a anunțat astăzi colaboratorii că și-a dat demisia din funcția pe care o ocupa la formația orădeană de la începutul lunii iulie a anului 2014. Conducătorul echipei din Liga 2 a luat această decizie din motive personale. Consiliul Județean Bihor, instituție care finanțează clubul FC Bihor, va desemna în următoare perioadă înlocuitorul lui Nemeș.

„Mi-am depus demisia de onoare din această funcție din motive personale. Sper ca după acest demers se va găsi un înlocuitor care va încerca și va reuși să salveze acest club. Mulțumesc presei, care a fost alături de mine și de zbaterile noastre, la toate activitățile pe care le-am făcut și în demersurile noastre de a încerca să salvăm această echipă. Le mulțumesc în mod deosebit celor din cadrul lotului de jucători, în special căpitanului Florin Lazăr, pentru caracterul de care au dat dovadă, acum la începutul acestui an și au înțeles situația. Astfel, deși nu și-au primit banii, au strâns din dinți și s-au antrenat, reușind ca în primul meci din campionat, din acest mini-retur, să facă o partidă bună la Reșița. Nu în ultimul rând, doresc să mulțumesc staff-ului tehnic al echipei de seniori, dar și antrenorilor de la Centrul de Copii și Juniori, precum și colaboratorilor mei, din administrația clubului. Doresc din tot sufletul echipei mult succes în meciul de sâmbătă, de acasă cu ACS Poli Timișoara. Sper să obțină o victorie prin care să demonstreze că acest club nu vrea să moară și care poate să-i facă să înțeleagă pe unii că acest oraș și județ merită o echipă a sportului rege”, a declarat, pentru fcbihor.ro, Viorel Nemeș.

Viorel Nemeș va convoca pentru mâine, marți, ora 9:30, Adunarea Generală a Asociaților pentru ca activitatea de conducere a clubului din această perioadă să nu aibă de suferit și nici pregătirea meciului de sâmbătă cu ACS Poli Timișoara.

FC Bihor trece printr-o perioadă extrem de grea din punct de vedere financiar. Rămasă fără sprijinul Consiliului Local și cu bugetul redus pentru 2015 din partea Consiliului Județean, echipa orădeană a supraviețuit cu greu în ultima vreme, luna trecută reușind la limită să amâne cu trei luni falimentul. Președintele Viorel Nemeș a încercat în această perioadă să caute sprijin financiar privat și chiar a reușit într-o anumită măsură să prelungească viața clubului prin sponsorizările pe care le-a atras. FC Bihor ocupă locul 9 în clasamentul Seriei a II-a a Ligii 2, cu 14 puncte.

Marius ANGHEL 02 Mar. 2015, 13:21 Seria 2
Pe aceeași temă