Neagoe mai speră la promovare: „Cu multă muncă putem ajunge acolo”

21 Nov. 2011, 17:09 Seria 2
Neagoe mai speră la promovare:**

Unul dintre cei mai buni jucători ai „Bătrânei Doamne” în disputa cu Mureșul Deva a fost mijlocașul venit iarna trecută la Arad. Andrei Neagoe a evoluat din nou ca titular în banda stângă a liniei mediene și a reușit o dublă superbă. Mai întâi, a reluat simplu, din careu, cu latul la colțul lung, pentru ca golul cu numărul doi să îl reprezinte un lob superb de la 14 metri trimis peste portarul celor de la Deva.

– Andrei, a fost cel mai bun meci al tău de când ești la UTA?
– A fost cel mai bun că am marcat de două ori. Important e că am câștigat, nu că am dat eu gol, putea să marcheze oricine, chiar și Amadio.

– A fost un meci mai ușor decât v-ați fi așteptat?
– A devenit ușor deoarece am marcat noi repede. Ne-am distanțat imediat pe tabela de marcaj, iar în a doua repriză pe un fond de relaxare nu am mai reușit să marcăm, chiar dacă am avut un om în plus.

– Ce s-a schimbat în ceea ce te privește, la începutul sezonului nici nu prindeai lotul.
– Nu știu, acum mi-a venit șansa să joc, îmi pare rău că mai e disputant doar o etapă, dacă erau mai multe, poate reușeam să mă impun în echipă.

– Nu a fost multă lume în tribune.
– E păcat că au fost puțini oameni, ar fi fost foarte bine să ne fi bucurat toți pentru această victorie. Dar îi înțelegem având în vedere ce rezultate au fost în ultima perioadă. Poate din retur va fi altceva, va fi mai bine. E normal că nu au venit într-un număr mai mare, își doresc mai mult, la fel suntem și noi. Toți suntem de vină pentru ce s-a întâmplat în acest tur, puteam și meritam mai mult, dar e păcat. Trebuie să batem în ultima etapă și să salvăm ce mai e de salvat din acest tur.

– Jucăm la Pitești în ultima etapă.
– În acest meci chiar vreau să dau gol, am o dorință mare atât de a câștiga jocul, cât și de a înscrie eu. Am de plătit niște polițe, unii oameni nu s-au purtat așa cum ar fi trebuit cu mine. Îmi doresc foarte mult să marchez și să câștigăm acel meci.

– Mai ne putem gândi la promovare?
– Au câștigat și Timișoara, și Bistrița, putem să mai fim acolo doar dacă suntem aproape de ei. Avem meciurile directe pe care le putem câștiga. Trebuie să sperăm la promovare, acesta e obiectivul, nu o să îl schimbăm. E meseria noastră să câștigăm, cu multă muncă putem ajunge la promovare.

Sursa: Sport Arad
Foto: Viorel Muscă

21 Nov. 2011, 17:09 Seria 2
Pe aceeași temă