Nagy vrea victoria la Vâlcea pentru a ierna cu UTA pe primul loc. „Am pierdut puțin busola în deplasare, dar avem șansa să încheiem atât de frumos”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 03 Dec. 2015, 18:47 Actualizat: 03 Dec. 2015, 18:48 Seria 2
Nagy vrea victoria la Vâlcea pentru a ierna cu UTA pe primul loc.  „Am pierdut puțin busola în deplasare, dar avem șansa să încheiem atât de frumos”

Spre deosebire de debutul stagiunii, când a mers excelent pe terenuri străine, „Bătrâna Doamnă” a terminat anul cu victorii pe linie doar în fața propriilor susținători. Duminică, înainte de vacanță, arădenii au șansa să se revanșeze și departe de casă, în meciul ce decide „campioana de iarnă” în seria de Vest a ligii secunde.

„Textiliștii” joacă duminică, de la ora 11:00, la Râmnicu Vâlcea, cu echipa clasată pe primul loc, CSM. „E un derby al momentului, am mai trecut prin faza asta și în alte etape. Din păcate, ca și lideri, de la Tărlungeni și Mediaș am obținut prea puțin. Acum, poate ne face bine că suntem pe 2, s-ar putea să ne motivăm mai bine pentru o victorie ce ar încununa munca din acest an. Avem șansa să terminăm atât de frumos. Poate nesperat, dar muncit. Până la urmă, tot ce contează e să ai o satisfacție a muncii și liniște în lunile fără meciuri oficiale”, a precizat Roland Nagy.

„Principalul” arădenilor a recunoscut că echipa sa a pierdut puțin din turație în special în meciurile departe de casă. „Sunt momente și momente în fața unei echipe. Oricât am încercat să evităm partea negativă, am pierdut puțin busola în deplasare. Au existat și motive obiective, legate de suspendări și accidentări. Dar, chiar și în aceste condiții, exceptând repriza secundă de la Mioveni, am avut mereu reacție. Am marcat de fiecare dată, dar – până la urmă – trebuie să recunoaștem că un punct din trei e prea puțin. Poate nu am avut nici destul tupeu, nici inspirație, am și făcut destule cadouri. Însă, avem șansa duminică să încheiem frumos, iar băieții chiar merită acest lucru după munca depusă în acest an”, a adăugat Nagy.

CITEȘTE ce spune juniorul Ionuț Tănase despre concurența cu Amir Jorza

Text și foto: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 03 Dec. 2015, 18:47 Actualizat: 03 Dec. 2015, 18:48 Seria 2
Pe aceeași temă