Nagy vorbește despre promovare: „Eu știu și asta am învățat la UTA, că acest club obligă. Evoluăm oriunde în Liga 1”

Marius ANGHEL 05 Dec. 2015, 10:11 Seria 2

În contextul deplasării de la Râmnicu Vâlcea, ce i-ar putea permite „Bătrânei Doamne” să ierneze pe primul loc al Seriei a II-a a Ligii 2, Roland Nagy a vorbit – e adevărat, timid – despre promovare. Până acum, cel puțin antrenorul principal al „alb-roșiilor” a evitat termenul, însă la conferința de presă premergătoare ultimului joc din acest an a declarat: „Jucăm mereu la victorie, am ajuns aici prin muncă, deși nimeni nu se aștepta. Și la Vâlcea mergem să câștigăm și să terminăm sezonul frumos. La UTA e presiune tot timpul, dar noi jucăm, promovăm, nu-i o problemă, nu ne dăm la o parte. Nu ne interesează că nu avem stadion, evoluăm oriunde în Liga 1. E drept, obiectivul e accederea în play-off, acolo unde putem crește și mai mult”.

Revenind puțin la discuția legată de locația în care ar trebui să evolueze în elită, Nagy a adăugat: „Eu știu și asta am învățat la UTA, că acest club obligă. Asta le transmit mereu fotbaliștilor. Dacă putem, promovăm, mai departe alții sunt în măsură să rezolve celelalte probleme, începând cu stadionul”.

Ușoare probleme pentru Copil și Polgar, cât despre Man: „Pentru 15-20 de minute, era păcat să-i refuzăm șansa de a se remarca la Bologna”

În altă ordine de idei, echipa fanion a Aradului abordează derby-ul pentru locul 1 în seria de Vest a ligii secunde în formulă aproape completă. Există doar două absențe certe pentru „alb-roșii” în vederea „duelului” de la Râmnicu Vâlcea. Portarul Anca Trip acuză în continuare probleme la gleznă și îi face din nou loc pe banca de rezerve lui Mara, în timp ce Dennis Man susține probe de joc la Bologna Calcio până la finalul acestei săptămâni.

„Puteam să mă opun plecării sale, dar atâta timp cât nu-l luam neapărat în calcul pentru un tricou de titular, i-am îndeplinit dorința. Pentru 15-20 de minute, cât poate ar fi evoluat duminică la Râmnicu Vâlcea, era păcat să-i refuzăm șansa de a se remarca la Bologna. Man a avut o ascensiune frumoasă, a venit și cu realizări la nivel de Liga a 2-a, e o șansă importantă pentru el și pentru toată lumea această săptămână petrecută în Italia, la un club de primă ligă”, a spus Roland Nagy cu privire la mijlocașul ofensiv de 17 ani.

Există și doi fotbaliști incerți în rândul „al-roșiilor”, dar cu șanse mari de a fi recuperați 100% până la ora meciului. Norbert Polgar a acuzat dureri în zona lombară, în timp ce Dumitru Copil a avut ușoare probleme la nivelul mușchilor inghinali.

Sursa: Sport Arad

 

Marius ANGHEL 05 Dec. 2015, 10:11 Seria 2
Pe aceeași temă