Nagy: „Sperăm să terminăm cu capul sus un tur ce nu ne-a plăcut”

24 Nov. 2011, 10:42 Seria 2
Nagy:

Doar 90 de minute au mai rămas de disputa din prima parte a campionatului în liga a doua. UTA este departe de ce și-a propus la startul sezonului, însă problemele existente la FC Timișoara și Gloria Bistrița, grupările care ocupă locurile de promovare în acest moment, o fac să spere încă la prima ligă. Pentru ca acest lucru să se întâmple arădenii au nevoie să obțină toate punctele la Pitești, vineri, altfel speranțele ar fi năruite din nou. Pe lângă miza punctelor, utiștii trebuie să câștige pentru ei, în caz contrat urmând să fie sancționați cu 25% din valoarea contractelor pe un an de zile.

„Trebuia să câștigăm cu Deva pentru a ne mulțumi pe noi, pe jucători și pe spectatori. A fost o primă repriză bună, păcat că nu am putut să continuăm la fel și în partea a doua. Urmează un meci în care trebuie să câștigăm, având în vedere discuția care a fost legată de obiectivul impus, șapte puncte în ultimele trei etape. Ne dorim același lucru ca și la meciul cu Deva, știm că întâlnim o echipă tânără, care a avut parte de o serie de rezultate negative în ultima perioadă. Sperăm să terminăm cu capul sus un tur ce nu ne-a plăcut din punct de vedere al punctelor. Trebuie să avem liniștea necesară pentru a ataca returul așa cum ar trebui”, ne-a declarat Roli Nagy.

Acesta se va baza pe același lot la Pitești ca și în disputa cu Deva, rămănând de văzut dacă Hidișan și Nădăban – rezerve sâmbătă – vor reintra ca titulari.

„Neagoe a profitat de șansa oferită”

Una dintre surprizele disputei cu Mureșul Deva a fost prestația mijlocașului stânga. Robert Neagoe a evoluat titular și a reușit să înscrie de două ori, având și o evoluție foarte bună. Acest lucru a venit surprinzător după un tur în care argeșeanul a prins de puține ori chiar și lotul de 18, fără să mai vorbim de apariții în primul unsprezece.

„Au fost acele suspendări ale lui Hidișan și Nădăban și i-a venit șansa să joace. Din punct de vedere fotbalistic nu s-a schimbat nimic în ceea ce îl privește, eu am fost nemulțumit de felul în care el se pregătea, nu a făcut-o la capacitatea la care putea să o facă. Nu a arătat că e prezent și dorește să se implice total, dar a profitat de șansa avută. A arătat că știe fotbal, important e să creadă în el”, a vorbit Roli Nagy de evoluția lui Neagoe.

Sursa: Sport Arad

24 Nov. 2011, 10:42 Seria 2
Pe aceeași temă