Nagy și Catanzariti vizitează patru formații din Serie A în tot atâtea zile

13 Jan. 2012, 11:49 Seria 2
Nagy și Catanzariti vizitează** patru formații din Serie A în tot atâtea zile

Timp de patru zile, UTA va rămâne pe mâna „secunzilor” Dan Stupar și Dan Țapoș și asta pentru că „principalul” Roland Nagy îl va însoți pe președintele Giovanni Catanzariti pentru o vizită de documentare la câteva dintre cluburile din prima ligă italiană. Cei doi „oficiali” ai arădenilor vor pleca vineri seara în Peninsulă, prima oprire fiind la Parma, unde se vor întâlni cu Pietro Leonardi, directorul sportiv al ducalilor și vor asista la un antrenament al echipei de seniori pregătită de curând de Roberto Donadoni. Urmează popasul în curtea celor de la Bologna Calcio și o discuție cu Massimo Tarantino, șeful Centrului de Copii și Juniori al „roș-albaștrilor”.

Duminică seara, Nagy și Catanzariti ar putea lua loc în tribunele arenei San Siro, pentru derby de la Madonnina, dintre Milan și Inter. Ziua de luni utiștii și-o vor petrece la baza sportivă a lui Juventus Torino, iar în cursul zilei de marți, arădenii sunt așteptați la Bergamo, pentru a asista la un antrenament al celebrei echipei primavera a Atalantei și o discuție cu Pierpaolo Marino, directorul sportiv al „nero-azzurilor”. Antrenorul și președintele „alb-roșiilor” vor reveni în orașul nostru miercuri.

„Am decis să-i ofer lui Roli Nagy ocazia să vadă pe viu cum este organizată activitatea la cluburile importante din Italia și cum antrenorii își pregătesc echipele, fie că vorbim de cea de tineret sau cea de seniori. De asemenea, în discuțiile cu oficialii cluburilor pe unde ajungem o să atingem și subiectul împrumutului unui tânăr fotbalist de valoare care ne-ar putea ajuta în retur”, a mărturisit Giovanni Catanzariti, președintele „Bătrânei Doamne”.

Așadar, tehnicianul „alb-roșiilor” va lipsi de la primul amical al anului pentru echipa sa, cel de sâmbătă, cu CS Vladimirescu, însă, cu siguranță, va fi informat de „secunzii” săi cu privire la randamentul fotbaliștilor în probe: italianul Caldarola, Muscă, Mocanu, Cărpinișan și brazilianul Matheus.

sursa: Sport Arad

13 Jan. 2012, 11:49 Seria 2
Pe aceeași temă