Nagy: „Forța Olimpiei e grupul și antrenorul, un băiat modest și serios”

Marius ANGHEL 17 Sep. 2015, 17:59 Seria 2
Nagy:**

În urmă cu două-trei sezoane, FC UTA SA a avut probleme în partidele cu Olimpia Satu Mare, formație revenită pe scena eșalonului secundă în vara anului 2013. Între timp, echipa fanion a Aradului a luat o altă înfățișare, e mult mai stabilă din punct de vedere financiar și chiar fotbalistic, în timp ce gruparea „galben-albastră” pare în pierdere de turație la nivel organizatoric.

Totuși, arădenii nu o subestimează deloc pe „Oli”, mai ales că aceasta a strâns 6 puncte din 9 posibile în această stagiune. La fel de adevărat este că cele două victorii au venit cu codașele Reșița și FC Bihor, pentru ca formația de sub Turnul Chindiei să se dovedească o nucă prea tare pentru sătmăreni.  „Ca la fiecare joc important, mergem cu gândul de a câștiga și de a veni cu cele trei puncte. Au început cu rezultat surprinzător la Reșița, cu scor la care nu se aștepta nimeni, 0-5. Au întors meciul cu FC Bihor după ce au fost conduși 1-0, apoi au fost învinși la Chindia cu 2-0. Au echilibru, dar au și ei, ca fiecare echipă, părțile lor slabe. Lumea va veni la stadion, din informațiile noastre, e pozitiv când o echipă gen UTA se prezintă la Satu Mare”, spune Roland Nagy.

Când a venit vorba despre punctele forte ale adversarului, antrenorul „alb-roșiilor” a adăugat: „Întâlnim o echipă cu continuitate pe banca tehnică. Antrenorul e un băiat modest, serios, sunt sigur că a transmis echipei calitățile sale. Am fost coleg cu Tibi (n.a. Csik) la Steaua, știu ce fel de om este, le transmite mereu băieților lui o agresivitate pozitivă. Olimpia a fost întotdeauna o echipă arțăgoasă, informațiile despre ei nu ne lipsesc. Dar avem și noi atuurile noastre, sperăm să câștigăm!”.

De când a revenit pe scena eșalonului secund, Olimpia nu a pierdut niciun punct în fața „alb-roșiilor”, indiferent pe ce teren s-au jucat partidele.

Sursa: Sport Arad
Foto: Ciprian PETCUȚ

Marius ANGHEL 17 Sep. 2015, 17:59 Seria 2
Pe aceeași temă