Nădăban joacă pe semnătură cu Poli, Varga e incert

28 Sep. 2011, 17:55 Seria 2
Nădăban joacă pe semnătură cu Poli,** Varga e incert

Trei dintre fotbaliștii cu pretenții de titulari ai arădenilor sunt în pericol de a rata marea parte a meciurilor ce au rămas de disputat din turul de campionat. Dacă în cazul lui Marius Chindriș lucrurile sunt de acum clare, el urmând să se opereze pentru refacerea ligamentelor anterioare ale genunchiului drept la medicul timișorean, Radu Prejbeanu și va lipsi de pe gazon până în luna martie a anului viitor, alți doi utiști riscă să stea pe tușă destul de mult până la pauza de iarnă.

Având dureri la genunchiul drept, Norbert Varga a ieșit de pe teren la mijlocul reprizei secunde a partidei de la Piatra Olt și se temea pentru o operație de menisc. „Nu poate fi vorba de așa ceva, Varga are doar articulațiile genunchiului puțin slăbite de intervențiile chirurgicale precedente. O să-i facem un program special de fizioterapie, sperăm să-și revină. Din punctul meu de vedere, cred că ar putea juca cu Poli, dacă antrenorii doresc să conteze pe el”, ne-a mărturisit Florin Voin, medicul „Bătrânei Doamne”, care mai spune că Ionuț Bălan ar trebui să revină la antrenamente de miercuri, după ușoara contractură musculară suferită la partida de sâmbăta trecută.

În fine, cazul lui Cornel Nădăban este ceva mai special. Fotbalistul se confruntă cu pubalgie în zona mușchilor abdominali și a forțat revenirea pe gazon în partida de acum zece zile cu ALRO Slatina. De atunci, durerile au crescut din nou, dar, cu toate astea, experimentatul mijlocaș vrea să riște totul în derby-ul cu Poli. „Deși doctoral echipei m-a sfătuit să stau liniștit, am decis că vreau să-mi ajut echipa în derby-ul cu Poli. O să joc pe semnătură, îmi iau toată răspunderea unei accidentări mai grave, dar când vine vorba de acest meci nu mai contează aproape nimic. Am fost la o primă tură de infiltrații luni, la Oradea, la doctorul Lucaciu, care m-a avertizat că risc să-mi rup mușchii abdominali, însă vreau să-mi asum acest risc. Dacă antrenorii consideră că au nevoie de mine, o să mai fac infiltrații și joi și nu voi simți nimic la ora meciului cu Poli. Plâng de durere când iau acele injecții, dar vreau să am ocazia să-mi dau viața pe teren pentru o victorie cu Timișoara”, ne-a mărturisit Nădăban, care, chiar nu va suferi complicații la meciul cu „alb-violeții” tot va lipsi aproximativ șase săptămâni de pe gazon pentru tratamentul ce-l va pune defintiv pe picioare.

Sursa: Sport Arad

28 Sep. 2011, 17:55 Seria 2
Pe aceeași temă