Remiză amicală încinsă! Nădăban a fost exclus din lotul Pâncotei

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 13 Feb. 2014, 14:33 Actualizat: 13 Feb. 2014, 14:34 Pregătiri, amicale
Remiză amicală încinsă!  Nădăban a fost exclus din lotul Pâncotei

Reveniți de două zile din cantonamentul montan, elevii lui Dan Cuedan au fost ieri față în față cu una din cele mai omogene trupe ale D-ului arădean, care a ținut să-și confirme statutul.

Gloria a deschis scorul rapid, după o centrare aruncată în careu fructificată de Urs (9). Alb-negrii s-au regrupat și au declanșat cursa egalării, care avea să fie finalizată înainte de pauză, când Adi Rusu a fost mintea limpede într-un careu aglomerat și a reluat plasat în dreapta lui Bujor din 14 metri (41).

Scorul de 1-1 avea să rămână nemodificat, în ciuda unui act secund plin de ratări în dreptul Șoimilor, care l-au avut pe Carlos Burian în rol de finalizator nefericit. Vârful pâncotanilor a irosit cam cinci ocazii clare. În replică, juniorul Nica s-a evidențiat și el, blocând eficient cea mai periculoasă apariție a echipei lui Bogoșel în fața buturilor sale.

În ciuda caracterului amical, jucătorii celor două echipe au evoluat cu aplomb specific campionatului. De aici au rezultat și două faze nedorite, un fault dur, din neglijență, a gloristului Pocol (atacant adus de la Bistrița) la Remus Lung, dar și o insistență prelungită a lui Topai, încheiată însă în piciorul lui Issa. Africanul Șoimilor n-a avut intenția să-și lovească adversarul, dar faza s-a încheiat trist, micuțul fundaș al Gloriei fiind nevoit să părăsească terenul…

Șoimii: Pașcalău – Iovan, Ad. Rusu, Lung, Vițu – Maghici, Issa, Dubeștean, Bulzan – Gado, Sg. Pop. Au mai jucat: Nica – Burian, Suciu, Stanciu, Mihai, Lengyel, Hosu, Mitu, Pădurean.

Gloria: Bujor – Topai, Wild, Blănaru, Hulbăr – Filimon, Gîlcă, Manea, Gherghel – Urs, Berari. Au mai jucat: Brade – Pocol, R. Caba, C. Caba, Roșuț, Petra, Rechițean, Tărșan, Stoian.

Următorul joc al Pâncotei e programat vineri, la Pecica, în compania Progresului. Gloria joacă sâmbătă, pe Șega, contra Unirii Sântana.

Piroș explică motivul excluderii lui Nădăban

Transferat vara trecută de la CS Ineu, mijlocașul Cornel Nădăban nu s-a regăsit în ultimele meciuri amicale ale Șoimilor Pâncota. De fapt, fostul utist n-a fost nici în stagiul de la Moneasa, iar misterul absenței sale a fost lămurit de președintele Pavel Piroș.

„Nădăban a fost exclus din lot datorită faptului că nu s-a prezentat în cantonament, plecând într-o vacanță la ski!”, a dezvăluit conducătorul alb-negrilor.

Altfel, Piroș s-a declarat mulțumit de amicalul cu Gloria: „Meci frumos, cu ritm extraordinar, de la care ambele echipe și-au dorit mai mult. Noi venim după un cantonament greu, sunt mulțumit de lot. Jucătorii mai trebuie să acumuleze puțin la condiția fizică și vom fi pregătiți pentru începerea campionatului, pe 28 februarie începem la Sănătatea Cluj, sperăm să venim de acolo cu victorie!”.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 13 Feb. 2014, 14:33 Actualizat: 13 Feb. 2014, 14:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă