Nădăban se întoarce acasă: „Vreau să ajut Ineul într-un proiect foarte serios”

Marius ANGHEL 22 Jan. 2013, 16:46 Ligi județene
Nădăban se întoarce acasă:**

Liderul Ligii a IV-a Arad s-a despărțit oficial de George Petcuț, dar a realizat un comeback de senzație. După ce în ultimele sezoane a îmbrăcat tricoul divizionarelor secunde, Arieșul Turda, UTA și Elore Bekescsaba, Cornel Nădăban a acceptat să joace în Liga IV-a, pentru formația orașului natal.

Astfel, pentru mijlocașul de 28 de ani vorbim despre o revenire la CS Ineu (fostă Tricotaje), formație ale cărei culori le-a mai apărat în sezonul 2004-2005, la finalul căruia Paul Fluieraș a vândut locul din liga secundă celor de la CSM Reșița.

Acum Nădăban revine pentru un proiect serios, discutat chiar cu primarul Călin Abrudan. „După discuția cu dânsul mi-am dat seama că există toate premizele ca la Ineu să se facă din nou performanță. Altfel, nu cred că aș fi acceptat să joc încă de pe acum în Liga a 4-a. Pe de altă parte, contează enorm că sunt acasă, lângă familia mea, care, sper eu, va crește în curând. De aceea, aspectul financiar nu a contat atât de mult, deși sunt mulțumit de ceea ce mi-au oferit cei de la Ineu”, a precizat fotbalistul, care a fost dorit cu insistență și de o altă grupare aproape de casă, Șoimii Pâncota. „Le mulțumesc celor de acolo pentru interes, sper să mă fii înțeles că am ales să rămân acasă. De aceea, nu am mai dorit să mă duc nici la Bekescsaba, deși distanțele dintre cele două orașe și Ineu nu se compară”, a adăugat Nădăban.

Probabil, experimentatul jucător va deveni și „secund” al lui Adrian Abrudean, mai ales că din vară intenționează să înceapă și școala de antrenori. „Vin și pentru că vreau să-i dau o mână de ajutor, la nivelul la care pot eu, antrenorului principal. Dar, nu mă gândesc să mă las de fotbal, mai am de jucat cel puțin doi-trei ani de zile”, a mai afirmat „Nădă”, care, marți după-amiază, a urcat în cantonamentul echipei de la Moneasa.

Ineul și-a stabilit de luni cartierul general la Vila Panoramic și, chiar dacă nu există zăpadă în stațiunea de la poalele munților Codru Moma, „Știli” Abrudean este mulțumit de condițiile de pregătire. „Avem și terenul din localitate la dispoziție, condițiile de cazare, masă și recuperare după efort sunt excelente, iar lotul este aproape complet odată cu venirea unui fotbalist important ca Nădăban. O să mai încercăm să luăm un vârf, dar nu e nicio nenorocire dacă rămânem în această formulă”, a menționat și tehnicianul zărăndanilor.

Din cantonament absentează doar Turcaș, care a invocat probleme de ordin personal. Cel mai probabil, Ineul va renunța la fostul jucător al celor de la Criș.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 22 Jan. 2013, 16:46 Ligi județene
Pe aceeași temă