Varga vrea să plece de la UTA: „E vremea celor tineri, eu am nevoie de o schimbare”

23 Jun. 2012, 19:19 Bursa transferurilor
Varga vrea să plece de la UTA:**

Unul dintre puținii fotbaliști trecuți de 30 din lotul „Bătrânei Doamne” pentru sezonul trecut își anunță plecarea din Calea Aurel Vlaicu. Norbert Varga nu își mai găsește locul la echipa emblemă a orașului, mai ales că spre finalul avut un mic conflict cu conducerea clubului.

„Închizătorul” și-a depus un memoriu pentru recuprerea restanțelor financiare, drept pentru care Adrian Falub l-a lăsat în afara lotului în ultimele trei runde. „E adevărat că eu am fost primul care și-a cerut banii la Federație, dar apoi au urmat și alții sau vor urma, tot acolo cred că se va ajunge. Personal, cred că îmi voi retrage acel memoriu, dacă cei din conducere își respectă înțelegerea la care am ajuns în discuția purtată deja”, a explicat Varga.

Fostul fotbalist al Wislei Cracovia spune că nu-și mai găsește locul la UTA , indiferent de cine ca va fi antrenor al arădenilor. „În niciun caz nu mai răman la UTA. Am nevoie de o schimbare, dar mai sunt și alte motive. Nu vreau să intru în detalii. Pe de altă parte, cred că e vremea celor tineri, ar fi bine să se meargă pe mâna lor dacă nu există condiții de promovare. Sau cel puțin, acestea sunt semnalele până acum”, a mai spus arădeanul.

Acesta a fost deja contactat de alte grupări și, cel mai probabil, se va transfera în strănătate din sezonul următor.

Sursa: Sport Arad

23 Jun. 2012, 19:19 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă