Nădăban dă trezirea! „Nu mai vrem mediocritate”

03 Nov. 2011, 12:53 Seria 2
Nădăban dă trezirea!**

La UTA s-a ajuns din nou la datul de ultimatumuri din partea conducerii în cazul neobținerii de rezultate pozitive. Cum au rămas patru etape din acest tur de campionat, Giovanni le-a impus jucătorilor săi, ca prim pas, obținerea a șase puncte din următoarele două confruntări.

Jucătorii lui Roland Nagy, Dan Stupar și Dan Țapoș par conștienți de realitate și, prin vocea lui Cornel Nădăban, au acceptat măsura, așa cum s-a întâmplat și data trecută.

„Văd că doar așa a fost altă mobilizare din partea noastră, când am jucat acele două meciuri (n.r. cu Severin și Bistrița) cu presiune. Se pare că ne place atunci când se pune problema de asemenea natură, altfel nu îmi explic diferența în evoluții. Cert e că noi trebuie să batem indiferent de condiții și presiune. Am învins și am remizat cu echipe puternice ale seriei, însă ne-am încurcat de cele mici. La Baia Mare am fost pur și simplu penibili în prima repriză. În partea am revenit, dar am pierdut pe greșeli mari personale”, a recunoscut mijlocașul arădean.

Jucătorii admit că s-au săturat și ei de situația generată de evoluțiile slabe și, prin vocea aceluiași Cornel Nădăban, anunță că vor mai mult de la viață. „Nu mai vrem mediocritate, trebuie să câștigăm toate meciurile din acest final de tur, dacă vrem să nu mai fim tot pe locul cinci. Eu m-am săturat să fim tot o echipă bună de mijlocul clasamentului, așa nu are niciun rost, nu atragi nimic pozitiv stând pe acele locuri”, a admis fotbalistul alb-roșiilor.

Sursa: Sport Arad

03 Nov. 2011, 12:53 Seria 2
Pe aceeași temă