N-a fost să fie Rădoi, nu e nici Țălnar. Șefii de la FC Brașov au anunțat noul antrenor principal. Buga va fi secund

Marius ANGHEL 06 Jan. 2016, 19:21 Seria 2
N-a fost să fie Rădoi, nu e nici Țălnar.** Șefii de la FC Brașov au anunțat noul antrenor principal. Buga va fi secund

Loviți de refuzul lui Mirel Rădoi de a veni ca manager general la FC Brașov și hotărâți să-l schimbe pe antrenorul Adrian Szabo, conducerea grupării transilvănene a decis în această seară cuplul ce va conduce echipa în a doua parte a sezonului din Liga 2 și care are ca obiectiv promovarea în Liga 1.

Inițial, după ce negocierile cu Mirel Rădoi au picat din cauza faptului că acesta nu deține licența de a antrena, deci inclusiv de a sta pe banca tehnică, s-a înaintat varianta ca înlocuitorul lui Adrian Szabo să fie Cornel Țălnar. Totuși, Romeo Pașcu și Vasile Dochița au luat o decizie surprinzătoare miercuri seară, anunță Monitorul Expres.

Mihai Stere (39 de ani), actualul secund al lui Adrian Szabo, a fost înștiințat că este noul antrenor principal la FC Brașov și va fi ajutat de Mugurel Buga (38 ani). Stere va începe în acest an cursurile pentru obținerea licențele B și A la Școala Federală de Antrenori din cadrul FRF. Totuși, în acte antrenor principal va fi Lucian Nicolau, actualul preparator fizic de la FC Brașov care deține și Licență A, necesată pentru Liga 2. Andrei Șanta va rămâne antrenorul cu portarii.

„Mihai Stere este noul antrenor al echipei, iar Mugurel Buga va fi antrenor secund”, a declarat Vasile Dochița, președintele lui FC Brașov.

FC Brașov se clasează după 18 etape pe locul 5 în Seria a II-a a Ligii 2, cu 31 de puncte, cu patru mai puține față de liderul FCM Baia Mare. Până la finalul returului mai sunt de disputat opt etape, iar după primele șase echipe clasate se vor lupta pentru promovare în play-off.

Marius ANGHEL 06 Jan. 2016, 19:21 Seria 2
Pe aceeași temă