Mureșul a învins liderul sub Cetate

Medrea Nicoleta 14 Apr. 2009, 21:30 Seria 2

Dubla reușită de mijlocașul Adrian Pribac a băgat trei puncte nesperate în visteria "alb-roșilor" și a scos echipa din zona minată a clasamentului. Aflat în vizorul DNA în cazul de corupție din fotbalul românesc, "centralul"
Aurelian Bogaciu a fluierat startul meciului, după care și-a făcut de trei ori semnul crucii invocând parcă o minune. Semnul s-a arătat 70 de secunde mai târziu și a pornit din gheata lui Pribac, care, din lovitură liberă de la 35 de metri, a așezat mingea în vinclul porții apărate de Botoșer. Scor 1-0.

Deva a mai trimis două ghiulele: Bițiș, de la 30 de metri, cu pământul, l-a pus în dificultate pe Botoșer, care a respins în corner (‘9), iar Dosan, cu capul din 6 metri, a trimis peste (’10),
după care a întrerupt subit focul.

Oaspeții și-au adus aminte că au venit sub Cetate în fotoliul de lider și-au restabilit egalitatea la capătul unei faze școală: Antal a pasat în careu pentru Vancea, care a lăsat mingea printre picioare lui Șaim, care, de la 12 metri, ușor în unghi, îl învinge pe Rahoveanu(’26).

Partea a doua a fost anostă. În căutarea victoriei, mureșenii au atacat ambele porți: Flavius Moldovan a trimis cu capul peste (\’62), iar Cristian Pop a fost aproape de autogol (’74). Însă, golul izbăvitor a căzut în poarta oaspeților și a fost semnat de același Pribac – șut din 4 metri (’88).


Foto:
Cristi Vatavu

Medrea Nicoleta 14 Apr. 2009, 21:30 Seria 2
Pe aceeași temă