Munteanu vs. Selymes !

03 Sep. 2008, 22:00 Seria 2
Munteanu vs. Selymes !

Destinele antrenorilor lui „U” Cluj și Liberty Salonta s-au intersectat mai mereu de-a lungul carierelor pe care și le-au croit în fotbal.

De nedespărțit la naționala României, dar și în Belgia, la Cercle Brugge, Dorinel Munteanu și Tibor Selymes se vor reîntâlni duminică în etapa a IV-a a ligii secunde, când „U” se va duela pe teren propriu cu Liberty Salonta.

Partida are o conotație aparte pentru antrenorii celor două echipe, ce se vor întâlni pentru prima oară din postura de adversari. „Va fi un joc foarte greu. Îi cunosc în mare echipa lui Selymes, cred că are jucători valoroși. Sunt 3 puncte importante în joc și sunt convins că fotbaliștii mei vor face tot posibilul să câștigăm. Faptul că sunt prieten cu Selymes nu va mai conta timp de 90 de minute”, a spus antrenorul „șepcilor roșii”, Dorinel Munteanu.

El are unele rețineri în privința arbitrajului. „Nu mă tem, însă am fost avertizat că sunt multe lucruri necurate la mijloc. Am convingerea că arbitrul meciului va fi corect”, a precizat „Munti”. „Mergem să obținem un rezultat bun la Cluj. Acum avem un concurent real la promovare, după ce Munteanu a ajuns la Universitatea. El e prietenul meu și mă bucur că a ajuns să antreneze din nou”, a declarat și Selymes, care a fost vizat de mai multe ori de „U” în ultimul an pentru a prelua echipa.

S-au spionat reciproc!

Cele două echipe au fost cu gândul la acest meci încă din urmă cu câteva săptămâni. Marius Popescu, unul dintre secunzii lui Munteanu, a urmărit din tribune partida dintre Liberty și Drobeta Turnu Severin, din etapa a 3-a, meci ce s-a terminat cu victoria gazdelor. De asemenea, Tibor Selymes i-a spionat pe clujeni din tribune la meciul de la Arad, disputat acum două etape.

„Sunt prieten bun cu Tibi, dar vreau să îl bat. Liberty este o formație periculoasă, trebuie să fim atenți” – Dorinel Munteanu, antrenor „U” Cluj

7 ani au fost cei doi antrenori colegi la naționala României

2 sezoane au fost coechipieri cei doi în Belgia, la Cercle Brugge

Cristi JACODI

03 Sep. 2008, 22:00 Seria 2
Pe aceeași temă