Munteanu este convins că CSU nu va primi drept de promovare: „Și noi am pățit la fel cu Damila”. ASA, contestată și ea

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 09 Jun. 2014, 18:37 Seria 2
Munteanu este convins că CSU nu va primi drept de promovare:

Managerul general al echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Lucian Munteanu, este convins că, marți, verdictul Comisiei de Disciplină în cazul dreptului la promovare al formației CS Universitatea Craiova va fi unul favorabil clubului din Zăvoi.

„Având în vedere că s-a terminat campionatul, mă aștept la o decizie favorabilă din partea Comisiei de Disciplină. Chiar dacă, în ultima săptămână, la Craiova s-au „transferat” președinți de club, antrenori și cei mai curtați jucători din Liga 1, membrii Comisiei de Disciplonă vor judeca acest caz după Statutul FRF, în care este menționat foarte clar că o echipă care nu este afiliată de trei ani consecutivi la FRF, nu are drept de promovare. Aceste investiții o să le prindă bine celor de la Craiova pentru sezonul următor, când poate se va scoate din Statut acest renumit articol 54, dar înainte de începerea campionatului. Și noi am cheltuit anul trecut bani cu Damila, iar cu trei etape înainte de final, nu am primit nici licența și nici drept de promovare, din cauza aceluiași articol”, a spus Munteanu.

Cum se cunoaște, Vâlcea și Târgu Mureș au contestat la FRF dreptul de promovare la Craiovei, caz care este judecat de către Comisia de Disciplină.

ASA, contestată și de Metalul

Și cealaltă promovată din Seria a II-a poate avea probleme. Metalul Reșița a depus, joi, la Comisia de Disciplină a FRF, o contestație privind dreptul de promovare al echipei ASA Târgu Mureș. Aceeași contestație a fost făcută inițial și de către CS U Craiova.

Reșița și Craiova contestă faptul că echipa din Târgu Mureș a început sezonul sub denumirea de ASA 2013, transformat din FCM Târgu Mureș, dar hotărârea judecătorească de înființare a acestui club a venit după data începerii campionatului.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 09 Jun. 2014, 18:37 Seria 2
Pe aceeași temă