Morariu, suspendat un joc după „roșul” primit cu FC Caransebeș

Marius ANGHEL 21 Nov. 2014, 15:15 Seria 2
Morariu,** suspendat un joc după

Fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Ovidiu Morariu, a primit o etapă de suspendare, chiar dacă a încasat direct cartonașul roșu în meciul cu FC Caransebeș. Asta pentru că acesta nu a avut o intrare dură asupra adversarului, ci o ținere de tricou din postura de ultim apărător.

Prin urmare, fotbalistul din centrul defensivei slătinene va rata meciul cu Fortuna Câmpina, din deplasare. Ovidiu Morariu a avut, în general, evoluții apreciate.

În locul acestuia, cel mai probabil în unsprezecele de start se va regăsi Ionuț Fîșie, cel care a fost titular, în debutul sezonului, formând cuplul de fundași centrali împreună cu Alin Gligor. Căpitanul de echipă al grupării FC Olt Slatina este singurul integralist, bifând toate minutele în cele 12 meciuri disputate.

În meciul cu Fortuna Câmpina, suspendat va mai fi fundașul stânga Ștefan Covalschi, care mai are de ispășit o etapă din pedeapsa primită după jocul cu Unirea Tărlungeni. Fotbalistul de 19 ani a primit două etape, după intrarea asupra unui adversar.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 21 Nov. 2014, 15:15 Seria 2
Pe aceeași temă