„Monica Ridzi să nu uite de unde a plecat”

Loredana JUGLEA 18 Dec. 2008, 16:10 Seria 2
„Monica Ridzi** să nu uite de unde a plecat

Numirea în funcția de ministru al Tineretului și Sportului a petroșenencei Monica Iacob Ridzi nu a rămas neobservată de către cei care conduc destinele sportului din Valea Jiului.

 

„Este un lucru bun numirea Monicăi Iacob Ridzi în această funcție. Ar fi bine să ne bage și pe noi în seamă și să nu uite de unde a plecat. Sper să ne ajute să realizăm mai multe în acest domeniu”, a declarat președintele clubului Minerul Lupeni, Mihai Basarab.

 

"Nu aștept de la Monica Iacob Ridzi decât să facă ceea ce ne-a promis. Și am garanția că Monica va face ceea ce trebuie. Sunt convins că ideile sale vor schimba Valea în bine. Păcat că am pierdut acel bazin olimpic, care nu mai poate fi recuperat”, a declarat președintele onorific al clubului Inter Petrila, Ilie Păducel.

 

”Sperăm că Monica Iacob Ridzi va sprijini sportul din Vale și implicit cel din Uricani. Sunt curios să văd ce buget vom avea la dispoziție pentru că avem multe lipsuri în sportul din Uricani”, a spus și președintele clubului Minerul Uricani, Dănuț Buhăescu.

Loredana JUGLEA 18 Dec. 2008, 16:10 Seria 2
Pe aceeași temă