Mogoșanu: „Întâlnim o echipă care și-a vândut scump pielea, tratăm serios meciul”

Marius ANGHEL 17 Oct. 2013, 14:31 Seria 2
Mogoșanu:** „Întâlnim o echipă care și-a vândut scump pielea, tratăm serios meciul

 Jucătorii grupării FC Olt Slatina consideră adversara din runda actuală, Olimpia Satu Mare, o echipă incomodă a seriei. Goalkeeper-ul titular al divizionarei secunde locale, Răducu Mogoșanu, susține că meciul trebuie abordat cu multă determinare.

Meci extrem de important pentru FC Olt Slatina. Având în vedere faptul că are un meci mai puțin disputat, divizionara secundă locală nu își permite pași greșiți pe teren propriu, mai ales că adversara din acest week-end este nou-promovată. Prin urmare, slătinenii trebuie să obțină cele trei puncte puse în joc cu Olimpia Satu Mare, echipă care a furnizat o surpriză plăcută în acest debut de sezon. Goalkeeper-ul celor de la FC Olt Slatina, Răducu Mogoșanu, se așteaptă la un meci dificil, însă este de părere că victoria poate fi tranșată de partea lor.

„Toate meciurile sunt importante, tratăm fiecare meci la victorie, dăm totul pe teren să câștigăm. E meci acasă, în fața publicului, sperăm să-l mulțumim. Cred că în orice meci șansele sunt egale, nu ne gândim că suntem favoriți sau dimpotrivă, noi trebuie să ne facem jocul nostru, iar la final să ne bucurăm de cele trei puncte. Întâlnim o echipă destul de bună, care și-a vândut scump pielea, s-a văzut asta la CS U Craiova, a pierdut la limită, tratăm meciul cu multă seriozitate, în niciun caz nu o să-i luăm de sus”, a declarat portarul celor de la FC Olt Slatina, Răducu Mogoșanu.

„Sper să cresc de la meci la meci”

Jucător sub 21 de ani, goalkeeper-ul Răducu Mogoșanu a fost transferat în această vară de la FC Caracal, titularizarea la FC Olt Slatina reprezentând debutul în eșalonul secund. Portarul grupării slătinene speră în evoluții cât mai bune.

„Niciodată nu sunt mulțumit de mine, tot timpul sper la mai mult, sper în continuare să cresc de la meci la meci”, a precizat tânărul portar, vizavi de prestațiile sale în acest debut de sezon.

Divizionara secundă slătineană are cinci goluri încasate în tot atâtea meciuri disputate. Cea mai bună apărare a seriei, în această primă parte a sezonului, o are FC Universitatea Craiova, cu doar două goluri primite.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 17 Oct. 2013, 14:31 Seria 2
Pe aceeași temă