Mogoșanu îi bagă în teren pe cei ce-l impresionează în timpul săptămânii

05 Oct. 2011, 12:27 Seria 2
Mogoșanu îi bagă în teren** pe cei ce-l impresionează în timpul săptămânii

„Principalul” celor de la Alro, Daniel Mogoșanu, spune că echipa aflată sub comanda sa va aborda în același fel toate meciurile din actuala ediție de campionat, indiferent de adversarul întâlnit.

Nou-promovata Chindia Târgoviște este formația pe care slătinenii o vor întâlni sâmbătă, pe stadionul „1 Mai”, în cadrul etapei a opta a sezonului.
După victoria obținută pe terenul celor de la Luceafărul Oradea, aluminiștii speră să bifeze primul succes din actuala stagiune și în fața propriilor suporteri. „Principalul” Daniel Mogoșanu consideră că mai importantă este evoluția elevilor săi decât numele adversarului întâlnit.

„Nu m-am gândit dacă e o nou-promovată sau e o echipă care are tradiție, rămâne să pregătim jocul. Nu contează numele echipei cu care jucăm, e important să reținem ceea ce avem de făcut”, a punctat Mogoșanu.

„În funcție de randament, decid cine joacă și cine nu”

Tehnicianul celor de la Alro spune că oricare dintre componenții lotului are șanse de a intra în primul „unsprezece” pentru partida cu Chindia.

„Sincer să fiu, ăsta e primul lucru la care mă gândesc. Vreau să urmăresc jucătorii în timpul ciclului săptămânal și, în funcție de randamentul și de poziția lor, o să iau și eu o decizie, cine joacă sau nu”, a declarat Daniel Mogoșanu.

Sursa: Gazeta Nouă

05 Oct. 2011, 12:27 Seria 2
Pe aceeași temă