Mititelu contestă legitimarea jucătorilor de la CS Universitatea

Marius ANGHEL 20 Sep. 2013, 16:43 Seria 2
Mititelu contestă legitimarea jucătorilor** de la CS Universitatea

Echipa lui Mititelu contestă legitimările jucătorilor de la CS Universitatea Craiova, pretinzând că acestea au fost făcute după ce clubul a primit certificatul de identitate sportivă, nefiind astfel afiliat la FRF. Clubul condus de Mititelu afirmă că echipa Primăriei ar trebui să piardă toate meciurile cu 3-0, deoarece fotbaliștii nu aveau drept de joc.

De altfel, arbitrul Alexandru Tudor a reținut carnetele jucătorilor după meciul de la Severin, în urma contestației depuse de gazde, aceasta urmând să fie analizată săptămâna viitoare de Comisia de Disciplină a FRF.

În replică, oficialii de la CS Universitatea spun că legitimările au fost făcute regulamentar, iar carnetele de joc au fost deja înapoiate. „Noi avem un document care certifică faptul că echipa are certificat de identitate sportivă încă din luna iulie a acestui an. Tot ce s-a realizat la acest club este legal și perfect regulamentar. Reținerea legitimațiilor jucătorilor s-a făcut regulamentar, dar ele au fost deja înapoiate. Nu avem absolut nicio emoție din acest punct de vedere” a afirmat Felix Grigore, director executiv la CS Universitatea Craiova.

Articol scris de Cosmin STAICU

Marius ANGHEL 20 Sep. 2013, 16:43 Seria 2
Pe aceeași temă