Misiune facilă pentru Unirea în fața Metalului. Bona: „Avem de luat și o revanșă”

Marius ANGHEL 18 Mar. 2016, 11:07 Seria 2
Misiune facilă pentru Unirea în fața Metalului.** Bona:

Unirea Tărlungeni poate obține sâmbătă prima victorie pe teren propriu în 2016. Dacă etapa trecută, elevii lui Dan Bona au câștigat la „masa verde” trei puncte, asta pentru că FC Caransebeș a fost exclusă din campionat, acum, brașovenii vor juca cu Metalul Reșița, o echipă care nu mai sperie pe nimeni și este ciuca bătăilor în Seria a II-a.

„Pentru că etapa trecută nu am jucat, am avut timp să pregătim jocul cu Reșița. Pregătim cu toată seriozitatea acest meci, chiar dacă Reșița ocupă acum ultimul loc după retragerea celor de la FC Bihor și Caransebeș din campionat. Avem mare nevoie de victorie și trebuie să obținem cele trei puncte care ne vor ajuta în play-out. După ce au pierdut la scor în primele etape, reșițenii au cedat greu etapa trecută când au pierdut la limită cu UTA. Avem de luat și o revanșă cu Reșița, după eșecul surprinzător din turul campionatului”, a spus Dan Bona, antrenorul Unirii Tărlungeni.

Pentru meciul de sâmbătă ce contează pentru etapa a 23-a a Ligii 2, Bona nu se confruntă cu probleme majore de lot, astfel că tehnicianul brașovean va putea alinia cel mai bun 11 în meciul care se va disputa la Tărlungeni.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 18 Mar. 2016, 11:07 Seria 2
Pe aceeași temă