Minune la FC Brașov. „Stegarii” au fost motivați înaintea meciului cu Chindia cu o jumătate de salariu restant. Marius Matei n-a prins lotul

Marius ANGHEL 15 Apr. 2016, 14:48 Seria 2
Minune la FC Brașov.

Aflați în cantonament în Poiana Brașov pentru meciul cu Chindia din această seară, din cadrul etapei a doua a play-off-ului Ligii 2, jucătorii și staff-ul tehnic al FC Brașov au încasat, astăzi la prânz, o jumătate de salariu din cele restante!

„Toți jucătorii, antrenorii și angajați clubului vor primi între 50 și 55 la sută din salariu”, a precizat Gheorghe Popa, președintele interimar al FC Brașov.

Se pare că FC Brașov a încasat o ultimă rată din transferul lui Florin Iacob la Concordia Chiajna, dar și o rată din contracatul de sponsorizare cu firma lui Simon Maurer.

Altfel, pentru meciul din această seară cu Chindia Târgoviște nu a fost păstrat în lot atacantul Marius Matei, cel care în ultimele zile nu s-a antrenat cu echipa decât joi. Motivul nu-l reprezintă faptul că, joi, Matei și alți doi coechipieri au organizat o conferință de presă ad-hoc pentru a-și spune nemulțumirile. Avram și Pană fac parte din lotul pentru meciul cu dâmbovițenii.

Partida FC Brașov – Chindia Târgoviște se va disputa astăzi, de la ora 18.00, pe Stadionul Tineretului.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 15 Apr. 2016, 14:48 Seria 2
Pe aceeași temă