„Minerii” o țin din eșec în eșec

06 Aug. 2008, 15:00 Seria 2

E

chipa de ligă secundă Minerul Lupeni rămâne fără victorie în meciurile amicale. Astăzi, "minerii" au pierdut, la limită, cu scorul de 1-0, partida disputată în deplasare cu formația Unirea Alba Iulia. Unicul gol al partidei a fost marcat de Ciprian Selagea, în minutul 49, care a transformat impecabil o lovitură liberă de la 25 de metri.

Deși echipa sa a fost dominată cvasi-total tehnicianul Lupeniului, Marin Tudorache vede partea plină a paharului. "Am simțit un progres în jocul echipei. Însă, cel mai important este că am încasat doar cu un gol", spune Tudorache. Minerul Lupeni va susține ultimul joc test, sâmbătă, în deplasare cu Corvinul 2005 Hunedoara. Pentru Unirea Alba Iulia meciul cu Minerul Lupeni a fost primul după revenirea din cantonamentul din Austria. Elevii lui Aurel Șunda vor încheia seria meciurilor amicale sâmbătă când vor juca pe stadionul "Cetate" cu echipa de Liga a III-a, Dacia Orăștie.

Unirea: Rotaru – M. Rus, Poverlovici, Marincean, Bucurica – Foro, Dâlbea, C. Selagea, C. Cristea – S. Costea, Zăgrean. Au mai jucat: Élder David, D. Tătar, Bertea, D. Găldeanu, Pepenar, G. Grozav.

Lupeni: Ciucă – Ișfan, C. Irina, Murdărea, Roman – Daj, Pocean, Nicorec, N. Popescu – Mihalcea, Vlăduț. Antrenor: Marin Tudorache.

Au mai jucat: Bănică – Dragomir, Dumitra, Militaru, Câmpeanu, Iambor, Apostol, Chițu, Năuiu, Bozian, Solomon.

06 Aug. 2008, 15:00 Seria 2
Pe aceeași temă