Minerii, deciși să învingă ASA: „Îi urcăm pe garduri”

Marius ANGHEL 04 Oct. 2013, 15:15 Seria 2
Minerii, deciși să învingă ASA:** „Îi urcăm pe garduri

Învinsă sâmbăta trecută cu 2-0 la Reșița, Minerul Motru este obligată să înscrie împotriva echipei pregătite de Edi Iordănescu, pentru a spera la cele trei puncte. Elevii antrenați de Ștefan Nanu par să-și fi terminat însă  toate „gloanțele” în runda inaugurală, când au surclasat CS Mioveni, scor 4-0, pe propriul teren.

„Întâlnim încă o echipă care are ca obiectiv promovarea. Și ASA Târgu Mureș are un lot valoros și un buget care nu se poate compara cu al nostru, însă pe noi nu ne-a dominat nimeni clar. Am pierdut meciurile doar pe greșeli individuale. Eu consider că putem învinge orice adversar. Trebuie să fim mai hotărâți în atac, fiindcă nu am marcat în ultimele trei etape. Nu am ce să reproșez băieților mei, dar aștept mai mult de la ei în acest meci”, a spus Nanu.

Dicu: „Au tot două picioare și sunt tot jucători”

Și jucătorii par deciși să obțină a doua victorie a sezonului, deși sunt conștienți de dificultatea jocului. „Avem un meci dificil, dar ar cam fi cazul să ne concentram mai mult și să eliminăm greșelile. Întâlnim un adversar cu experiența Ligii I, dar și ei au tot două picioare și sunt tot jucători. Nu concept să nu luam cele trei puncte. Terenul va fi greu din cauza ploilor, dar atuul nostru va fi determinarea. Îi urcăm pe garduri”, a declarat Andrei Dicu (foto, în dreapta).

Căpitanul Minerului din runda precedentă acuză unele probleme medicale la coapsă, dar are șanse mari să fie refăcut până la ora meciului de sâmbătă dimineața. „Dicu are o contractură, dar cred că va fi apt. El e un jucător de bază la Motru. De fapt, consider că poate juca la orice club din eșalonul secund”, a precizat Nanu despre fostul fundaș al Drobetei, ajuns la Motru în urmă cu trei ani.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
Foto: Florin CEAUȘU

Marius ANGHEL 04 Oct. 2013, 15:15 Seria 2
Pe aceeași temă