Milan, cu jalba la FIFA!

02 Jul. 2009, 13:23 Seria 2
Milan,** cu jalba la FIFA!

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe contractul de intrare în acționariat, că Florian Walter a și făcut cunoștință cu adevărata realitate de la club. Pârâtă la FIFA de Milan Jovanovic, “U” riscă să nu mai poată face achiziții.

Muntenegreanul Milan Jovanovic este primul hop ivit în calea proiectului de restructurare a lotului dorit de Florian Walter, noul finanțator al “șepcilor roșii”. Dacă fostul fundaș stânga de pe “Moina” câștigă pe 15 iulie, la FIFA, litigiul cu clubul, “U” riscă să aibă mâinile legate în campania de achiziții din această vară. Spune acest lucru însuși administratorul delegat al clubului, Ioan Mărginean.

 

„Practic, nu mai avem nicio cale de atac. Singura noastră șansă este să ne înțelegem cu jucătorul, dar pentru asta trebuie să-i dăm banii. Sau măcar o parte din cei 50.000 de euro datorați", a anunțat Mărginean, care a profitat de ocazie pentru a-l “înțepa” din nou pe Dorinel Munteanu, fostul antrenor al echipei.

 

“Eu am vrut să renunțăm la Milan Jovanovic, după ce a aruncat tricoul la Arad, dar Dorinel a spus că va face din el cel mai bun fundaș din România", a dezvăluit Mărginean. Fundașul nu a mai jucat din toamna trecută pentru “U”. Atunci, Milan a plecat în Muntenegru, dar nu a mai revenit la echipă întrucât nu a obținut nici viză de intrare în România și nici permis de muncă.

Și Matiș refuză să semneze
 

 

Jovanovic nu este singurul jucător aflat în conflict cu clubul. Lucian Matiș și-a terminat junioratul și, conform regulamentului, este obligat să semneze un contract de profesionist pe minim trei ani cu echipa la care a crescut. Jucătorul refuză însă să o facă, reclamând că nu și-a primit banii. "Matiș este prost sfătuit de cineva. Nu are cum să câștige", a menționat Ioan Mărginean.
 

 

articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

02 Jul. 2009, 13:23 Seria 2
Pe aceeași temă