Mihai Stere, în fața debutului ca principal la FC Brașov. „UTA mizează pe omogenitatea, noi pe câțiva jucători pe care am reușit să-i aducem”

Marius ANGHEL 25 Feb. 2016, 15:53 Seria 2
Mihai Stere, în fața debutului ca principal la FC Brașov.**

FC Brașov are parte de un meci extrem de dificil în prima etapă din 2016, a 19-a a sezonului. Trupa pregătită de Mihai Stere va juca la Arad, sâmbătă, cu UTA Bătrâna Doamnă, ocupanta locului 3 și una dintre contracandidatele la promovare. Un eșec cu utiștii le-ar reduce șansele „stegarilor” în lupta strânsă, pentru unul dintre cele șase locuri care duc în play-off, cu celelalte nouă echipe din serie care încă matematic pot realiza acest obiectiv.

„Vom debuta la Arad contra unui adversar dificil, o echipă bună care în această iarnă a făcut un singur transfer, asta înseamnă că se vor baza pe lotul din turul campionatului. Ei mizează pe omogenitatea, iar noi și pe câțiva jucători pe care am reușit să-i aducem în această iarnă. Obiectivul lui FC Brașov rămâne în primă fază acela de a prinde play-off-ul, iar apoi acela de a promova în Liga 1. Vom încerca la Arad să aliniem un 11 cât mai competitiv, care să ne aducă cele trei puncte de care avem mare nevoie. Chiar dacă au venit mulți jucători pe ultima sută de metri, pentru mine pozitiv este că acești jucători au venit. Florin Iacob, Bruno Madeira sau Marian Marin au demonstrat că sunt jucători valoroși. E posibil ca în primele meciuri să fie ceva probleme de omogenitate, dar nu ar trebui ca aceste probleme să fie de durată. Sunt soluții și pentru jucătorii U19. I-am adus de la Dinamo pe Georgescu și Manole, plus că îi mai avem și pe cei din pepiniera proprie. În ceea ce privește partea financiară, cei din conducere se ocupă de aceste lucruri, eu sunt doar antrenor. Eu am semnale pozitive, dar mai multe detalii le poate da Gheorghe Popa”, a declarat Mihai Stere, citat de Monitorul Expres.

Tehnicianul lui FC Brașov are și un mesaj către fani: „Suporterii trebuie să fie lângă echipă, mai ales că trecem prin momente dificile. Chiar dacă distanța până la Arad este destul de mare eu sunt convins că suporterii vor fi alături de echipă și la meciul de sâmbătă. Este foarte important să avem sprijinul fanilor, care ne pot ajuta să ne îndeplinim obietivul”.

Meciul UTA Bătrâna Doamnă – FC Brașov, contând pentru etapa a 19-a din Seria a II-a a Ligii 2 se va disputa sâmbătă, de la ora 11:30.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 25 Feb. 2016, 15:53 Seria 2
Pe aceeași temă