Mihăescu, suspendat cu întârziere

05 Sep. 2008, 17:22 Seria 2
Mihăescu, suspendat cu întârziere

Deși nu i s-a interzis să stea bancă în ultimele două etape, când echipa sa a întâlnit FC Internațional Curtea de Argeș (4-0) și CF Liberty Salonta (0-1), Iulian Mihăescu a fost înștiințat că este suspendat pentru partida de mâine, de pe propriul teren, cu ACU Arad, în urma unei sancțiuni din runda inaugurală, când fusese trimis în tribunele stadionului „Ion Moina” pentru depășirea spațiului rezervat antrenorului și proteste în repriza secundă a meciului câștigat de FC Drobeta cu 2-1 la „U” Cluj.  
„Înțelesesem că voi primi un avertisment, pentru că eram la prima abatere și nu adresasem injurii brigăzii de arbitri. Credeam că s-a soluționat acest caz, însă am primit un fax săptămâna aceasta pe adresa clubului prin care sunt anunțat că nu am voie să stau pe bancă la meciul cu ACU Arad”, a spus Mihăescu, înlocuitorul lui Marian Bucurescu, din această vară, pe banca tehnică a echipei severinene, ocupantă a locului cinci la finele sezonului precedent.
Etapa trecută, Mihăescu a suferit, la Salonta, prima înfrângere cu FC Drobeta, după 12 succese consecutive înregistrate în amicalele verii și în debutul actualului sezon.
„Nu cunosc prea multe date despre adversari. Întâlnim o nou – promovată, iar singura variantă a noastră este victoria. Venim după o înfrângere la Salonta și nu avem voie să facem pași greșiți, cel puțin acasă, pentru că etapa viitoare vom avea un meci deosibit de dificil la Alba Iulia”, a spus Iulian Mihăescu înaintea confruntării cu ACU Arad.
De la revenirea în eșalonul secund, FC Drobeta este neînvinsă în partidele susținute în campionat pe propriul teren, având 14 victorii și 4 remize

articol scris de Mircea OGLINDOIU

 

05 Sep. 2008, 17:22 Seria 2
Pe aceeași temă