Mihăescu : „Am fost luați la ochi”

06 Dec. 2008, 10:55 Seria 2
Mihăescu**: „Am fost luați la ochi

După ce a încheiat turul înaintea favoritelor CSM Rm. Vâlcea sau UTA, FC Drobeta vrea să-și păstreze locul secund și după ultima etapă a sezonului. Convins că returul va fi mult mai dificil, antrenorul Iulian Mihăescu speră să aibă totuși motive de sărbătoare la finele ediției 2008-2009.

 

„Cu toții ne dorim acest lucru, începând de la conducere, jucători sau suporteri. Normal, că și eu îmi doresc, pentru cariera mea. Dar pentru a îndeplini acest obiectiv trebuie să muncim de trei ori mai mult ca în tur. Nu pot să le promit suporterilor că vom promova sigur, dar vom face tot ce ne stă în putință pentru a ne menține pe acest loc”, a spus Mihăescu.

 

Acesta știe că parcursul echipei sale a atras atenția contracandidatelor, care își vor lua măsuri în retur pentru a stopa ascensiunea severinenilor. „Favoritele seriei nu se așteptau ca FC Drobeta să intre în iarnă pe locul secund. Practic, noi am fost surpriza campionatului, dar am aflat că parcursul nostru a deranjat pe alții și că am fost luați la ochi. Ne așteaptă un retur de foc. Sper ca în această iarnă să putem face măcar două achiziții. Dacă nu va fi posibil să întărim lotul, vom merge în aceiași formulă și ne vom lupta pentru fiecare punct”, a precizat Mihăescu.

 

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

06 Dec. 2008, 10:55 Seria 2
Pe aceeași temă